Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Vraag hulp aan een advocaat in Ede

Vallei Advocaten & Mediators staat graag voor u klaar als advocaat in Ede. Toch begrijpen wij als geen ander dat het soms lastig kan zijn om hulp in te schakelen. Wij als mens zijn vaak geneigd om alles zelf op te willen lossen en er heerst een schaamte rond het vragen om externe hulp. Natuurlijk is deze schaamte geheel onterecht en is het juist alleen meer dan goed om toch die hulp te vragen als twee of meerdere partijen er zelf niet uit kunt komen.

Wat doet een advocaat in Ede?

Een advocaat in Ede kan op diverse manieren iets voor u betekenen. Het takenpakket kan daarom zeer divers zijn maar simpelweg zijn er vier kerntaken waar een advocaat zich mee bezighoudt tijdens zijn/haar werk. Een advocaat kan een advies uitspreken over de beste oplossing of over welke juridische weg u het beste kunt nemen. Een advocaat moet te allen tijde aan uw kunt staan binnen het conflict. Een advocaat doet ook aan bemiddelen wanneer beide partijen niet uit het conflict kunnen komen. Hierbij is hij of zij bijvoorbeeld de contactpersoon als twee partijen niet op een normale manier met elkaar kunnen óf willen communiceren. Om tot een oplossing te kunnen komen, wordt er ook onderhandeld. Tot slot doet de advocaat aan procederen. De advocaat verdedigd de klant tijdens een conflict en/of rechtszaak.

Wat zijn de expertises van Vallei Advocaten & Mediators?

Vallei Advocaten & Mediators hebben drie specifieke expertises. De eerste expertise is personen- en familierecht. Hierbij draait het om kwesties zoals echtscheidingen, voogdijen en alimentaties. Hierbij is deskundigheid erg belangrijk omdat het vaak gaat om persoonlijke problemen waar beide partijen op een humane manier willen worden behandeld en waarbij de relaties bespaard moeten blijven. De tweede expertise is arbeidsrecht. Hierbij gaat het om kwesties als arbeidsovereenkomsten, sollicitatiefases, contractbeëindigingen, etc. De laatste expertise is ondernemingsrecht. Dit is van toepassing op alle ondernemers die worstelen met juridische problemen of vragen. Hierbij kunt u denken aan kwesties zoals fusies, aandeelhoudersovereenkomsten en bestuurdersaansprakelijkheid. Ook kunt u bij hen terecht voor bijvoorbeeld incassoproblemen met niet-betalende debiteuren.