Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Schouten-Advocaten: Specialisten op velerlei rechtsgebieden

Wanneer u op zoek ben naar bijvoorbeeld een strategische partner in het arbeidsrecht of het medezeggenschapsrecht, is Schouten-Advocaten uw partner. Zij zijn o.a. expert op het gebied van arbeidsrecht en hebben een bijzondere focus op grensoverschrijdende vraagstukken. Zij werken voor werkgevers, bestuurders, directeuren, expats, ondernemingsraden, managers en zelfstandigen maar ook particulieren.

Als u expertise en daadkracht belangrijk vindt

Schouten-Advocaten te Zeist willen u en uw bedrijf graag leren kennen en begrijpen wat voor u belangrijk is om een optimaal resultaat te bereiken. Procederen is hun vak, maar ze vinden een goede schikking ook zeker waardevol. U kunt rekenen op hun expertise en daadkracht.

Wat kunnen zij u bieden?

Schouten-Advocaten is er om u te helpen met al uw vragen over het arbeidsrecht, privacy recht, personen- en familierecht, erfrecht. Ze zijn ervaren in het behandelen van vele vraagstukken op vele gebieden. Als vertrouwenspersoon van werkgevers bezoeken zij veel verschillende bedrijven. Dit stelt hen in staat om bij hun advisering rekening te houden met de daadwerkelijke praktijk. Hun klanten doen regelmatig een beroep op hen om een aantal zaken uit te werken waar hun organisatie op dat moment mee te maken heeft.

Persoonlijke benadering

Hun aanpak is persoonlijk en gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Zij houden van korte communicatielijnen en een duidelijke structuur. Zo kunnen zij efficiënt en slagvaardig voor u werken.

Hoge kwaliteit

Dankzij hun professionele expertise en jarenlange praktijkervaring garanderen zij een hoge kwaliteit. Hun uitgebreide expertise op allerlei gebied, stelt hen in staat om een probleem vanuit alle invalshoeken te bekijken, ook al gaat het verder dan hun eigen specialisme, omdat ze nauw samenwerken met de andere specialisten binnen hun kantoor.

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Bij Schouten-Advocaten krijgt u een hoge kwaliteit met een persoonlijke benadering tegen scherpe tarieven: dat is wat zij bieden.

Weten – zoals – vertrouwen

Zij kunnen u het beste adviseren wanneer zij u en uw organisatie goed kennen. Daarom investeren zij in de relatie met u en uw bedrijf. Zij willen weten waar u zich zorgen over maakt.

Kiest u ook voor Schouten-Advocaten?

Wanneer u kiest voor Schouten-Advocaten krijgt u kwaliteit en service van topniveau, maar kiest u ook voor persoonlijk contact. Ze zijn graag uw strategische partner en houden altijd rekening met de belangen van de belanghebbenden. Alle medewerkers op kantoor denken en handelen op een oplossingsgerichte manier.