Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Een virtual assistant zoeken om mij support te geven

Ik had de behoefte om een virtual assistant in te schakelen. Vaak ben ik op businessreis naar andere landen om daar zaken te doen. Hierdoor probeer ik een bedrijf te runnen maar ook alles onder controle te houden en nog eens winst te maken. In mijn hoofd begonnen al deze taken mij iets te veel te worden en had ik behoefte aan wat hulp. Ik had al veel personeel die het ook druk hadden om meerdere taken over te nemen, dus besloot ik verder te kijken naar een andere efficiënte oplossing. 

Waar kon ik een virtual assistant vinden?

Ik wist dat er iets bestond als een virtual assistant. Het is dat een van mijn medewerkers met dit idee kwam, anders was ik er nooit opgekomen. Dus ben ik connecties gaan bereiken om te vragen of zij bedrijven kennen die hiermee werken en op het internet gekeken om meer informatie hierover te krijgen. Nog niet veel bedrijven werken met een virtual assistant omdat het een lange afstandsrelatie is tussen twee personen. Voor mij was dit juist ideaal. Gelukkig kwam ik via Google op een gegeven moment bij SAM Assistants aan. Hier boden ze drie verschillende pakketten waar ik uit kon kiezen maar ik had nog niet veel zekerheid over wat de virtual assistant nu precies in mijn geval zou doen. Dus zocht ik contact met SAM Assistants. 

SAM Assistants was precies wat ik zocht

Ik kreeg snel een medewerker aan de telefoon en legde daar mijn situatie uit. Zij konden precies vertellen wat de werkzaamheden zouden zijn van de virtual assistant zodat ik er een beter beeld zou krijgen. Nadat te hebben gehoord, wist ik zeker dat ik dit wilde. Dus heb ik een van de pakketten gekozen om daarmee verder te gaan. We zijn nu een paar maanden verder en ik kan niet meer zonder. De virtual assistant helpt me met allerlei taken die ik nooit vanuit het vliegtuig even snel kan doen. Echt top!

Meer weten over virtual assistant of SAM Assistants? Bekijk dan gerust eens de website van SAM Assistants voor meer informatie over hun diensten.

Gerelateerde artikelen

Goedkoop kinderbed verkrijgbaar bij Rockwood

Deze garage uit Veenendaal heeft veel verstand van zaken

Een mediator in Wageningen voor de scheiding