Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Laat u verrassen door de HP PageWide Printer van Repromat

De HP PageWide Printer XL 4100 van Repromat bevat alles wat je je maar kunt wensen. Dit apparaat werkt voor twee en is niet alleen sneller maar ook nog eens goedkoper dan LED-printers. Met dit apparaat kun je printen, scannen én kopiëren en is eenvoudig in gebruik. 

Repromat

Repromat is al jarenlang actief in wereld van grootformaat scan- en printoplossingen voor CAD-, GIS- en grafische toepassingen. Met enorm veel plezier delen zij graag hun kennis en ervaring met jou geven je graag advies over welke printers, scanners en plotters het beste geschikt zijn voor jou en/of je bedrijf. De professionals van Repromat hebben gemiddeld 25 tot 30 jaar ervaring in deze branche en dit zie je vaak terug in de werkwijze en de omgang met het apparatuur en de klanten. De professionals weten goed naar de klanten te luisteren en weten snel te schakelen wanneer dit nodig is. Gezien Repromat volledig up-to-date wil blijven, wordt er constant gekeken naar de nieuwste trends en ontwikkelingen als het gaat om grootformaat print- en scanoplossingen zodat de klanten altijd het beste van het beste aangeboden krijgen. Niet alleen zijn de plotters en scanners van Repromat enorm flexibel, ook Repromat zelf is flexibel en staat open voor diverse ideeën. Repromat is al sinds 1977 een grote naam in de wereld van grootformaat scan- en printoplossingen en staan klaar voor diverse branches als bouw, de grafische markt maar ook bibliotheken en archieven. Je kunt bij Repromat altijd rekenen op de beste service. Nadat je een apparaat hebt aangeschaft, wordt deze natuurlijk eerst geïnstalleerd. Vervolgens houdt de servicedienst de printsystemen goed in de gaten zodat je meteen weet wanneer de inkt vervangen moet worden of wanneer er een probleem zich bevindt bij het apparaat. De technische dienst zal dan zo spoedig naar je toekomen om het probleem te verhelpen.

Is de HP PageWide printer van Repromat iets voor mij?

Of de HP PageWide printer bij jou en je bedrijf past, kun je ontdekken door de showroom in de Meern te bezoeken, de website te bezoeken of door je te laten adviseren door de professionals van Repromat..

Gerelateerde artikelen

Voipzeker | IP of Voip Telefonie

Diabetes patiƫnten

Nieuwe planten kopen?