Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Wat weet u over de RIH fietsen?

RIH fietsen zijn de elektrische fietsen die u naar verschillende locaties kan brengen, als u meer wilt weten over de RIH fietsen bezoek dan onze website. Wat weet de consument eigenlijk over de RIH fiets die wordt aangeboden op de consumentenmarkt?

Het aanbod

Doordat wij leven in het tijdperk van het internet en de ongekende limieten door het internet, kan je als consument van alles krijgen. Hierdoor is er in vrijwel elke sector een ruimschoots aanbod van goederen en diensten. Dit is ook het geval in de wereld van traditionele – en elektrische fietsen. Want door al dit aanbod kan je als consument bijna geen overzicht meer krijgen van alles wat er wordt aangeboden in de markt. Daarom is het belangrijk dat er duidelijk verschil moeten worden aangegeven in de varianten van fietsen. Maar wat maakt de RIH elektrische fiets nu onderscheidend van alle andere elektrische fietsen in de consumentenmarkt?

Wat is het verschil?

De RIH fietsen zijn voort ontstaan uit een model wat al ruim honderd jaar oud is, hierdoor beschikt het over technieken die door de jaren heen zijn ontwikkeld. De e-bike met een middenmoter heeft een vermogen van 70nm en de motor is geïntegreerd in het frame. Verder beschikt de fiets over een display wat afneembaar is. Hierdoor is je fiets beter beveiligd tegen diefstal waardoor je fiets extra veilig kan worden achtergelaten. De RIH fiets kan ook worden ingezet als stadsfiets. De fiets beschikt namelijk over een verende voorvork en een zadelpen, hierdoor kan je de fiets heel handig inzetten in de grote binnensteden in Nederland. Vanwege deze reden is de fiets zeer populair onder de doelgroep die van fietsen houdt. Maar als je meer wilt weten over de mogelijkheden waarover deze fiets beschikt, wacht dan niet langer en bekijk ons online aanbod!