Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Voor de meest bijzondere schoenen gaat u naar Shoelia!

Misschien is Shoelia iets voor u als de volgende vragen met ‘ja’ beantwoord kunnen worden. Bent u ook zo onder de indruk van de schoenen van Hugo de Jonge? Of wilt u simpelweg eens wat anders dan een gewone, saaie schoen? Shoelia staat garant voor kleurrijke, aparte dames- en herenschoenen. U kent het wel, u bent in de lokale schoenenwinkel en alle schoenen zien er ongeveer hetzelfde uit. Hierdoor is het ook erg lastig om een keuze te maken. Voor u het weet, bent u al uren in de stad bezig om de ideale schoen te vinden. Gelukkig kan Shoelia daar verandering in brengen, want hier is geen enkele schoen hetzelfde. Ook voor trouwschoenen kunt u bij Shoelia terecht. 

Het brede aanbod van Shoelia

Bij Shoelia worden u herenschoenen, damesschoenen en accessoires aangeboden. Bij de herenschoen kunt u kiezen uit verschillende soorten schoenen, bijvoorbeeld een suède schoen of juist een leren schoen. Daarnaast zijn er nog limited edition schoenen, sneakers en trouwschoenen. Deze schoenen zijn niet alleen voor speciale gelegenheden, maar zitten ook perfect om overdag aan te doen. Bij de damesschoenen kunt u kiezen uit pumps en veterschoenen. Beiden zijn elegant en naadloos afgewerkt. De hakhoogte van de pumps varieert van 3 tot 11 cm. Bij de accessoires worden er riemen, overhemden, pochetten en vlinderdassen, sokken, schoenverzorging, schoenspanners en cadeaubonnen aangeboden. Deze accessoires zijn ook ideaal om iemand eens een speciaal cadeau te geven wat ze niet snel zullen vergeten.

De expertise van Shoelia

Shoelia is in 2013 klein begonnen, maar is inmiddels uitgemond tot twee winkels in Veenendaal en Groningen. Mocht u toch niet de ideale schoen vinden in het assortiment van Shoelia, dan krijgt u de kans om een eigen schoen te ontwerpen. Dit kunnen gepersonaliseerde schoenen worden, maar ook schoenen met een logo voor bijvoorbeeld uw bedrijfspersoneel. Tenslotte kunt u nog om advies vragen voor uw trouwerij. De medewerkers van Shoelia zullen u persoonlijk advies op maat geven en u krijgt een privé afspraak buiten de openingstijden.

Wilt u het huidige aanbod bekijken of meer informatie over de expertise van Shoelia? Neem dan gerust een kijkje op www.shoelia.nl