Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Van de montage van een spanningsrail tot aan verlichting

Wanneer u op zoek bent naar een bedrijf op het gebied van montagetechniek voor bijvoorbeeld de montage van een spanningsrail, verlichting en kabeldraagsystemen kan het moeilijk zijn om een juist en betrouwbaar bedrijf te vinden. Want welk bedrijf kan uw wensen en ideeën op een passende manier in kaart brengen? Bij CableSpace hebben ze al meer dan 20 jaar ervaring met alles wat er bij montagetechniek komt kijken en samen met hun 50 werknemers helpen ze u graag om dit nieuwe project te starten. 

Alles over verlichting

Zonder verlichting is een bedrijf niets. Denk hierbij aan een bedrijf in de zorg, een mooie boetiek met kleding daarin, een groot kantoor of misschien wel een restaurant. U kunt het zo gek niet bedenken, maar overal waar er wordt gewerkt moet er ook gezorgd worden voor goed licht. Goed licht zorgt niet alleen voor de juiste sfeer, ook zorgt het ervoor dat prestaties verbeteren. Daarnaast zorgt het juiste licht ook voor een besparing, want ook al staat licht altijd aan, het hoeft alsnog niet heel duur te zijn. Montagebedrijf CableSpace helpt u graag bij de zoektocht naar het juiste licht.

Van een spanningsrail tot kabeldraagsystemen

Naast verlichting is CableSpace ook gespecialiseerd in de montage van kabeldraagsystemen en een spanningsrail. Wanneer u omhoog kijkt in een ziekenhuis, een winkel, een grote fabriek of een datacentrum valt er altijd wel een kabeldraagsysteem of spanningsrail te spotten. Deze systemen zijn de ideale oplossing als het gaat om transport van elektriciteit en andere kabels. Ook voor de montage van een spanningsrail of kabeldraagsysteem staat CableSpace met hun grote groep aan werknemers voor u klaar en nemen dan ook graag al het werk van u uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is contact op te nemen met CableSpace en de rest wordt voor u geregeld binnen het budget en tijdsframe van uw keuze.

https://www.cablespace.nl/