Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Verhuisofferte voor verhuizing bank

Ik woon nu al twee jaar in een kamer in Arnhem. Ik studeer mediavormgever op het Rijnijssel in Arnhem en het is ideaal om dicht bij school te wonen. Nu heb ik een feestje gehouden en zijn er een aantal dingen gesneuveld. Omdat ik 22 werd heb ik een feestje gegeven in mijn kamer voor een aantal klasgenoten en vrienden. Dit was erg gezellig, en op het eind misschien een beetje te gezellig. Veel hadden te diep in het glaasje gekeken en dan gaan er natuurlijk vanzelf dingen vallen en kapot. Helaas was er een heel glas wijn over mijn bank heen gekomen. Niet dat de bank helemaal top was, maar toch was het zonde. Ik ben toen op marktplaats gaan kijken voor een nieuwe bank. Al snel kwam ik leuke banken tegen, maar het probleem was dat ik hem niet zomaar op kon komen halen met de auto, want dit zou simpelweg niet passen. Toen ik een mooie driehoeks bank zag staan op Marktplaats die niet te duur was heb ik gevraagd of de eigenaar de bank voor mij op ‘gereserveerd’ kon zetten, zodat ik iets kon regelen met het verplaatsen van de bank. De bank stond in Apeldoorn, een aardig eindje van Arnhem af. Ik wist eerst niet goed wie ik kon vragen om mij te helpen, maar toen dacht ik aan verhuizers. Misschien dat een verhuisbedrijf mij wel kon helpen. Ik ben dus gaan zoeken naar een verhuisofferte, voor het verplaatsen van een bank. Kon dit? Ja dit kon! Op het internet zijn er veel bedrijven die jou wel willen helpen, maar elk bedrijf heeft een verschillende prijs. Toen kwam ik verhuisbedrijfexpert.nl tegen. Hier kan je neerzetten wat je zoekt. Dit heb ik gedaan en ik kreeg al snel een reactie. Er stond een goedkope offerte bij en daar heb ik op gereageerd. Ik heb weer een mooie bank, en zal bij het volgende feestje wat moeten bedenken om mijn bank te beschermen tegen drank. Kijk voor meer informatie op www.verhuisbedrijfexpert.nl