Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Het beste huwelijkscadeau!

Recent ben ik op zoek gegaan naar een persoonlijk huwelijkscadeau voor een bruidspaar waarvan allebei de mensen goede vrienden van mij zijn. Dit is iets waar in mijn optiek een mooi cadeau bij hoort, ze trouwen immers maar een keer in hun leven. Mijn zoektocht was eindeloos en het bleef een beetje hangen, ik was heel erg aan het twijfelen. Mijn afweging zat hem vooral in het feit dat ik aan het twijfelen was hoeveel geld ik eigenlijk wilde uitgeven voor het cadeau en daarnaast, waar moet het voor de rest aan voldoen. Ik kwam maar niet tot het juiste besluit tot ik bij Jilster terecht kwam. Hier was een huwelijkscadeau beschikbaar wat voor een lage prijs aan veel eisen voldoet. In deze blog vertel ik hier graag meer over.

Het huwelijkscadeau van Jilster

Het huwelijkscadeau waar ik het in deze blog over ga hebben is eigenlijk niet zo heel ingewikkeld, het gaan namelijk over een tijdschrift. Op het eerste gezicht klinkt dit natuurlijk niet heel bijzonder, maar dat is het wel. Het is namelijk een tijdschrift wat je volledig naar eigen wens kan samenstellen. Je kunt zelf kiezen op welke manier je het wil inrichten en bovendien kan je ook een heel groot deel aan de ontwerper overlaten als je dat misschien liever hebt. Bij Jilster kan het allemaal. Wat ik zo tof vind aan deze optie is dat je er allemaal dingen in kunt zetten, denk aan stukken tekst en foto’s die allemaal herinneringen opdoen. Het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, denk bijvoorbeeld aan anekdotes van vroeger of recent, als je dit tientallen jaren later terugleest dan is het toch fijn dat je er iedere keer weer om kan lachen.

Meer informatie nodig?

Het advies is om eens op de website van Jilster te kijken of het tijdschrift je wat lijkt. Natuurlijk hoef je het niet per se als huwelijkscadeau te gebruiken, maar het is wel een aanrader, zelfs voor allerlei andere gelegenheden. Het heeft een lage prijs, maar de emotionele waarde wordt hierdoor niet minder. Het is waarschijnlijk zelfs een heel stuk meer dan bijvoorbeeld een sieraad.