Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Bewindvoering Tiel een betrouwbaar adres

De redenen waarom ik bij bewindvoerder Tiel terecht kwam, doen er niet zoveel toe. Feit is dat ik door diverse omstandigheden niet meer in staat was mijn financiële huishouding op orde te krijgen. Ik had het laten liggen. Mijn hoofd stond er even niet naar. Met als gevolg, oplopende achterstanden en boetes. Ik had hulp nodig. En snel. Ik had de pech dat ik in eerste instantie bij een kantoor terecht kwam waarbij in het beginmaanden alles wel redelijk goed ging. Tot de eerste maanden voorbij waren. Ineens ging het fout. En daar zat ik echt niet op te wachten. Dus snel aan de bel getrokken en ik had het geluk om in contact te komen met bewindvoering uit Tiel.

Bewindvoering Tiel komt bij je thuis

Bewindvoering Tiel heeft me vanaf onze eerste kennismaking goed geholpen. Tijdens het eerste gesprek bij mij thuis, had ik eigenlijk per direct een goed gevoel, al bleef mijn vertrouwen nog een beetje achter. Niet verwonderlijk gezien mijn eerdere negatieve ervaringen met een ander kantoor. Tijdens dat huisbezoek is mijn financiële situatie volledig in kaart gebracht. Oplossingen werden al direct aangedragen. Ik kreeg goede uitleg over bewindvoering Tiel, wat het precies inhoudt en hoe ze het aanpakken en invullen. Al met al nam ik met een gerust gevoel en oprecht vertrouwen afscheid en werd alles in gang gezet door Prio Bewindvoering.

Bewindvoering Tiel zet de schouders eronder

De bewindvoering in Tiel was door Prio Bewindvoering snel geregeld. In maart 2017 is aan de rechtbank gevraagd om van bewindvoerder te mogen switchen. Al in mei was het al helemaal geregeld. Het is nog niet zo heel lang geleden maar ik merk nu al dat het de goede kant op gaat. We zijn goed een half jaar verder nu ik dit schrijf, alle facturen worden netjes op tijd betaald, mijn weekgeld is nog elke week keurig op tijd binnen gekomen. Dit geeft me rust en heel veel vertrouwen in de bewindvoering in Tiel via Prio Bewindvoering.

Bewindvoering Tiel voor een blije toekomst

Bewindvoering in Tiel heeft bijzondere bijstand voor me geregeld en ook voor elkaar gekregen dat de gemeentelijke belastingen zijn kwijtgescholden. Ik ben erg blij dat ik mijn toekomst weer wat rooskleuriger durf in te zien nu ik merk dat mijn financiële situatie elke maand wat verbeterd. Natuurlijk gaat het me lang niet snel genoeg, maar ook dat is een puntje waar ik aan moet werken. Geduld. Het komt met hulp van de bewindvoering uit Tiel helemaal goed met me. Daar ben ik van overtuigd. Kijk voor meer informatie over bewindvoering Tiel op www.priobewindvoering.nl