Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Tandarts De Hoek

 

Veel mensen zijn bang voor een tandarts in De Hoek. Er zijn verscheidene redenen waarom iemand bang kan zijn voor een tandarts in De Hoek. Ongeacht de reden, zorgt het uitstellen van een tandartsbezoek voor grote problemen. Wanneer mensen niet naar hun periodieke controle gaan, kunnen opkomende problemen onontdekt blijven. Dit leidt ertoe dat er uiteindelijk grote behandelingen nodig zijn. Een mondhygiënist kan bijvoorbeeld een beginnend gaatje wegpoetsen, maar na verloop van tijd kan dit niet meer. Soms is zelfs een wortelkanaalbehandeling nodig als een gaatje erg lang onontdekt blijft.

 

Nare ervaringen

Mensen zijn soms bang om naar een tandarts in De Hoek te gaan, doordat zij nare ervaringen hebben. Veel kinderen hebben bijvoorbeeld nare ervaringen gehad bij een orthodontist. Niet elke orthodontist weet goed hoe ze met kinderen moeten omgaan, waardoor dit niet altijd goed gaat. Ook als een orthodontist wel goed met kinderen omgaat, kan een orthodontie behandeling alsnog traumatisch zijn. Een beugel moet vaak aangedraaid worden, waardoor ze erg pijn kunnen doen. Eten wordt hierdoor moeilijk en kinderen kunnen ook nog eens gepest worden met hun beugel. Door orthodontie willen kinderen dus soms op latere leeftijd ook niet meer naar een tandarts in De Hoek.

 

Iedereen kan tanden bleken en naar de mondhygiënist!

Gelukkig er een tandarts in De Hoek, genaamd Floriande, die hier op in speelt. Bij deze praktijk zijn angsttandartsen aanwezig, die mensen uitgebreid gerust stellen voor een controle, tanden bleken of boren. Hierdoor kan iedereen zijn tanden bleken en een nodige controle laten uitvoeren. Mensen hoeven niet langer de periodieke controle uit te stellen, want de tandarts in De Hoek helpt snel iedereen over zijn angsten heen. Ook de mondhygiënist van de praktijk helpt hier mensen bij. Ook bij het schoonmaken van het gebit stelt de mondhygiënist elke klant gerust en zorgt ze voor een vertrouwde omgeving. Ga dus bij angsten altijd naar de tandarts in De Hoek, Floriande.