Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Houten vloeren, natuurlijk!

Houten vloeren zijn altijd de beste keuze voor uw nieuwe vloeren, want houten vloeren bezitten een combinatie van eigenschappen die ze verreweg superieur maakt aan andere vloeren. Gelooft u ons niet? Wij zullen het dan allemaal uiteenzetten, alle feiten over houten vloeren en andere vloersoorten, dan kunt u zelf beslissen dat wij gelijk hebben. Het is onmiskenbaar, houten vloeren zijn verreweg de meest populaire vloeren in heel Nederland! Heel Europa zelfs! Dat komt vooral doordat houten vloeren al eeuwen lang gebruikt worden als vloeren, dus als soort zijn we erg gewend aan houten vloeren. Maar er zijn ook andere redenen!

De superioriteit van houten vloeren

Waarom zijn houten vloeren nou zoveel beter dan andere soorten vloeren? Simpel. Ten eerste stralen houten vloeren een gezellige sfeer uit die de rest van de kamer meteen opvrolijkt. Alle meubels krijgen een warme glans, allemaal doordat er ineens houten vloeren in huis zijn! Deze gezellige, warme sfeer maakt een woonkamer uitnodigend, en lokt uit tot relaxen. Vergelijk dit met tegels, en je hebt een onmiskenbaar groot verschil. Want houten vloeren verwarmen, tegels verkoelen. Jazeker, tegels zuigen alle warmte uit het huis naar binnen, naar een onbekende locatie. Daarom hebben veel mensen ook vloerverwarming, zou je zeggen. Dat klopt, beste lezer, tegels gaan vaak samen met vloerverwarming. Maar heb je enig idee hoe energiezuigend en duur zoiets is?! Daarom zijn houten vloeren beter, die verwarmen, gratis, de sfeer en de kamer.

Schoonhouden

Het mooie van houten vloeren is dat ze zeer goed schoon te houden zijn. Gewoon met een lap eroverheen, klaar. Geen omkijken meer naar. Dat is een van de grote voordelen van houten vloeren, ze zijn zó schoon te krijgen. Neem nou tapijten, wanneer daar een vlek in komt, is die vlek de rest van het leven van het tapijt één met die tapijt. Die vlek, en dat tapijt zijn nu onafscheidelijk, hoe hard je ook schrobt en boent. Met houten vloeren is dat probleem als sneeuw voor de zon verdwenen. Gewoon een lap overheen. Klaar. Geen gedoe. Geen gezeik, met houten vloeren.