Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Zakelijke telefonie, van de Nederlandse Provider

Heel zakelijk Nederland moet overstappen van ISDN naar VoIP met zakelijke telefonie. Een hele klus. Gelukkig is de Nederlandse Provider er om te helpen. Wij bieden allerlei soorten begeleiding aan om over te stappen van ISDN naar VoIP, met een aantal producten die mogelijk zijn voor VoIP. Wij leveren allerlei soorten zakelijke telefonie voor onze klanten, van cloud telefonie tot SIP trunk, we kunnen het allemaal aanbieden. Welke soort zakelijke telefonie je ook nodig hebt, de Nederlandse Provider is hier om het te verzorgen. Onze experts zijn blij om te helpen met de beste techniek van zakelijke telefonie uit te zoeken, die het meest past bij de behoeftes van de organisatie.

ISDN stopt

De traditionele vorm van zakelijke telefonie is ISDN, een zeer robuuste en betrouwbare techniek die de afgelopen 30 jaar door heel zakelijk Nederland wordt gebruikt. KPN heeft recent aangekondigd dat de ISDN lijnen ermee stoppen, wat betekent dat er overgestapt moet worden op een nieuwere techniek: VoIP. VoIP is een nieuwere, snellere en goedkopere methode van zakelijke telefonie. Je kunt er heel veel kanten mee opgaan, cloud telefonie of SIP trunk.

Kiezen voor SIP trunk

Een van de mogelijkheden om op over te stappen met zakelijke telefonie is de SIP trunk. Wanneer een organisatie op deze methode van zakelijke telefonie overstapt, behoudt die organisatie bijna alle techniek omtrent zakelijke telefonie. De bestaande telefooncentrale wordt gewoon aangesloten op een SIP trunk van De Nederlandse Provider, en vanaf dat moment wordt er door middel van VoIP gebeld!

Hosted VoIP

De laatste methode van zakelijke telefonie via VoIP is cloud telefonie. Wat handig is van deze vorm van zakelijke telefonie, is dat er niet langer een onderhoudscontract nodig is voor de telefooncentrale. Dat komt doordat de telefooncentrale vanaf het moment van aansluiting in de cloud zit! Dat maakt bellen en sms’en een stuk goedkoper dan het eerst met ISDN was. Dat zijn de grote voordelen van deze vorm van zakelijke telefonie. Interesse? Neem een kijkje op onze website, daar staan onze contactgegevens. Of maak een afspraak! Tot gauw!