Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Een boekenscanner nodig?

Een boekenscanner of boekscanner kan goed gebruikt worden voor leeszalen, of bij het grootschalig digitaliseren van een bepaalde collectie aan documenten. Eigenlijk weet je pas dat een boekenscanner bestaat, wanneer je er eentje nodig hebt. Waar ga je dan naartoe? Bij wie kan je een boekenscanner kopen? Bij Repromat natuurlijk! Repromat heeft zeer moderne en geavanceerde scansystemen die uiterst geschikt zijn voor grootschalige digitalisering of voor gebruik in leeszalen. Het is natuurlijk afhankelijk van welke wensen jij hebt, maar we weten zeker dat we je kunnen helpen om een boekenscanner te vinden die bij jou past. Bij de boekenscanners van Repromat weet je zeker dat de beeldkwaliteit exceptioneel is en de productiviteit hoog!

Wanneer een boekenscanner?

Wanneer heb je een boekenscanner echt nodig? Er zijn een heleboel uiteenlopende situaties waar een boekenscanner nodig is. Gelukkig hebben wij een assortiment waarin voor iedere situatie een geschikte boekenscanner te vinden is. Voor welke ga jij kiezen? Wij adviseren je graag over welke boekenscanner het beste bij jou past, we voorzien je met advies op maat doordat onze professionals al jarenlange ervaring hebben. Zou je willen weten hoe een boekenscanner van ons werkt? Dat kan! Gewoon bij ons langskomen op afspraak, waar je een demonstratie krijgt in onze showroom in Meern. Het is zelfs mogelijk om een oude boekenscanner bij ons in te ruilen voor een nieuwe boekenscanner!

Een boekenscanner voor leeszalen

We hebben de ideale boekenscanner voor leeszalen, die de I2s eScan boekenscanner A3++ heet. Het is een boekenscanner die bovenal veelzijdig is, en voor een heleboel verschillende soorten scanprojecten gebruikt kan worden. Denk hierbij aan een “scan and go” service voor in leeszalen, of juist digitalisering, of papierloze kantoortoepassingen.

Een boekenscanner voor digitalisering

De vorige boekenscanner kon ook gebruikt worden voor digitalisering, maar deze boekenscanners zijn speciaal gemaakt ervoor. Voor ieder soort digitaliseringsproject is er wel een boekenscanner die erin uit zal blinken. Neem bijvoorbeeld ons CopiBook Open System, een boekenscanner die met de vierde generatie zelfs de meest veeleisende klanten tevreden kan stellen. Of de Digibook Robot boekenscanner, een boekenscanner die geschikt is om handmatig én automatisch jouw boeken te digitaliseren!