Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Op zoek naar een dekbed op maat? Bij ‘Dekbed en Matras’ bent u aan het goede adres!

Bent u op zoek naar een dekbed op maat? Bij ‘Dekbed en Matras’ bent u aan het goede adres. Bij ons kunt u verschillende soorten dekbedden en kussens aanschaffen. We hebben namelijk een ruim assortiment als het gaat om dekbedden en kussens. Daarnaast willen we graag de verschillende soorten en het gebruikte materiaal van onze dekbedden en kussens toelichten.

U wilt een dekbed op maat

Als u graag een dekbed op maat wilt, dan heeft ‘Dekbed en Matras’ verschillende soorten op maat gemaakte dekbedden voor u. Op onze website kunt u verschillende soorten dekbedden terug vinden. Voor het gemak zullen we de verschillende soorten dekbedden hier beschrijven. 

We hebben bijvoorbeeld ‘donzen’ dekbedden en kussens. Een donzen dekbed en kussen van ‘Dekbed en Matras’ is van hoge kwaliteit. Zo worden onze dekbedden en kussens in Nederland of Duitsland geproduceerd. Ten opzichte van de Aziatische donzen dekbedden, zijn Europese donzen dekbedden door het klimaat beter ontwikkeld. Met beter ontwikkelt bedoelen we dat de donzen dekbedden en kussens een volle veerkrachtige dons heeft. Hierdoor heeft het een lange levensduur en zijn onze dekbedden en kussens soepel, veerkrachtig, vochtregulerend en kwalitatief hoogwaardig. 

U wilt liever een dekbed op maat, maar dan van katoen? Dat kan ook bij ‘Dekbed en Matras’

Als u liever een dekbed op maat wilt hebben, maar dan van katoen, dan kunt u ook terecht bij ‘Dekbed en Matras.’ Een katoenen dekbed bij Dekbed en Matras heeft altijd standaard een katoenen vulling en een katoenen tijk. Een groot voordeel van katoen is dat het gemakkelijk te wassen is, antiallergisch en het is een natuurproduct. De meeste katoenen dekbedden zijn geschikt om tot 95 graden te wassen. Daarnaast zijn ze ook droogtrommelbestendig. Een ideale soort voor mensen met een allergie en voor kinderen. Bij katoen heeft u te maken met een zwaarder gewicht als het gaat om het materiaal. Dit ten opzichte van andere materiaalsoorten. Denk hierbij aan een donzen dekbed of kussen, maar ook aan synthetische dekbedden en kussens.