Twenteplus
Image default
MKB

Een stukadoor Doetinchem inschakelen

Stukadoor of ook wel wand afwerker of stucer genoemd wordt je niet zomaar. Zoals de meeste mensen weten valt de wand en plafond afwerking in een bestaande of nieuwbouwwoning meestal als eerste op. Door met een stukadoor Doetinchem in zee te gaan kan hij u helpen het juiste soort stucwerk uit te kiezen zodat het gehele plaatje van uw nieuwe woning klopt

Stucwerk soorten

Een van de belangrijkste keuzes waar u mee te maken krijgt is als u stukadoor Doetinchem inschakelt is welk soort stucwerk u wilt gaan gebruiken als afwerking op de muren of de plafonds in uw nieuwbouw of bestaande woning. Heeft u misschien bij een huis verderop in de straat al iets moois gezien of ben u al een keer in een showroom van de stukadoor Doetinchem geweest? De keuze in welk soort stucwerk is dus erg belangrijk. Nadat u de deze keuze namelijk heeft gemaakt kunnen de stukadoor prijzen berekend worden wat ook een belangrijk aspect is voor uw budget.

Keuzes stucwerk

Uit welke stucwerk soorten kunt u nu eigenlijk kiezen? En welk stucwerk is goedkoop of juist duur? Wilt u graag uw muren en plafonds gaan of laten schilderen ( sauzen ) dan is sausklaar of ook wel schilderklaar stucwerk het gene wat u zoekt  Het doel van s stukadoor Doetinchem is dan ook om zowel de muren als de plafonds met zo min mogelijk oneffenheden achter te laten zodat er weinig reparaties zijn voor dat er geschilderd of gespoten wordt met latexverf. Spackspuitwerk is een van de goedkoopste afwerkingen  voor stukadoor Doetinchem voor zowel muren als plafonds. Spack wordt redelijk snel met een spackspuitmachine aangebracht in een 2 lagen systeem. De eerste laag is de mes laag die de ondergrond dekkend wit achterlaat. De tweede laag is de structuur korrel laag. Deze kunt u in verschillende korrel groottes laten spuiten door de stukadoor Doetinchem. En de laatste methode is sierpleister. Dat was vroeger erg populair in de stukadoorsbranche. Echter in deze tijd is het glad maken van muren of plafonds wat meer in trek. De diverse structuren die een sierpleister kunnen geven ook direct het eindresultaat. Een sierpleister kan meteen op kleur worden aangebracht en u hoeft niet meer te schilderen. Echter is de m2 prijs van deze soort stucwerk wel een stukje hoger dan die van gladpleisterwerk.