Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Bent u ook op zoek naar een eiken picknicktafel?

Voor een eiken picknicktafel kunt u terecht bij Eikenpicknicktafel.nl. Een picknicktafel van eikenhout is te verkrijgen in verschillende afmetingen. Onze picknicktafels variëren in lengte tussen 1,5 meter en 3,5 meter. Naast de “volwassen” picknicktafels hebben we ook kindertafels. Al onze kindertafels zijn 30 centimeter lager vergeleken met de gewone eiken picknicktafel. Het is altijd handig om eerst te bepalen welke afmeting u nodig heeft. Op basis van de beschikbare ruimte in de tuin of op het terras kunt u goed bepalen wat de juiste maat voor u is. Daarnaast moet u rekening houden met het aantal personen dat aan de tafel komt zitten. Om een goede inschatting te maken rekent u 70 centimeter per persoon in de breedte. Een eiken picknicktafel van 2 meter zou bijvoorbeeld groot genoeg moeten zijn voor 4 personen. Heeft u vaak bezoek? Dan is het handig om een grotere afmeting te nemen. Denk hierbij aan een eiken picknicktafel van 3 tot 3,5 meter. 

Een eiken picknicktafel zelf in elkaar zetten of laten monteren

U kunt uw eiken picknicktafel zelf in elkaar zetten als u dat wenst,maar u kunt ook gebruik maken van onze montageservice. Bij de bestelling kunt u de keuze doorgeven, gaat u liever voor een bouwpakket of kiest u voor de montageservice. Voor het bouwpakket van de eiken picknicktafel zit een 5-stappenplan inbegrepen. Als u de eiken picknicktafel liever laat monteren dan zullen wij ervoor zorgen dat de eiken picknicktafel in elkaar gezet zal worden. Dan komen wij uw eiken picknicktafel in de tuin monteren.

Een eiken picknicktafel voor de inrichting van uw bedrijfs- of horecaterras

Wilt u een eiken picknicktafel voor uw bedrijfs- of horecaterras? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk bij Eikenpicknicktafel.nl. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen zodat onze specialisten met u mee kunnen denken over de mogelijkheden. We brengen uw wensen en de inrichtingsmogelijkheden in kaart. Ook zorgen we ervoor dat uw eiken picknicktafel perfect past en optimaal gebruikt kan worden door uw gasten of medewerkers. Door onze kunde en ervaring kunnen we aan al uw wensen voldoen en de beste mogelijkheden bieden.