Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Mijn eerste ervaring met Ayahuasca

Ayahuasca was iets dat ik nooit eerder had geprobeerd maar waar ik al wel diverse verhalen over had gehoord. Door deze verhalen werd ik benieuwd naar de mogelijkheden en besloot ik contact op te nemen met Innerlijke Reis. Zij vertelden mij wat Ayahuasca nu eigenlijk inhoudt en wat ik allemaal kan verwachten tijdens zo’n sessie. Ik vond het eerste contact met Innerlijke Reis erg fijn en heb hier dan ook zeker erg veel aan gehad. Na dit eerste contact besloot ik namelijk mijn eerste Ayahuasca sessie te boeken en deze sessie te ondergaan. In dit artikel leg ik graag uit hoe ik de Ayahuasca sessie heb ervaring en wat mijn ervaringen zijn. Klik hier voor Ayahuasca.

Ayahuasca op een zeer deskundige manier

Ayahuasca bij Innerlijke Reis gebeurt altijd op een zeer deskundige manier. Zo ben je er zeker van dat er geen rare dingen zullen gebeuren en dat alle op een professionele manier verloopt. Ook weet je zeker dat er altijd iemand aanwezig is om je op te vangen als het even niet meer gaat. Deze aanwezige personen heb ik als zeer prettig ervaren en zij waren dan ook erg open. Ik kon met al mijn vragen bij hen terecht en wist op die manier zeker dat ik in goede handen was.

Een erg ontspannen sfeer

Wat ook erg fijn was, was dat ik de sessie onderging met een groep. Zo maakten wij eerst kennis met elkaar en wisten wij goed met wie wij de sessie zouden ondergaan. Ook was er een hele ontspannen sfeer en is alles op de dag zelf erg goed verlopen. Wij kregen een duidelijke uitleg en wisten op die manier goed wat wij konden verwachten en wat er allemaal kon gaan gebeuren.

Erg tevreden met de behandeling

Wij raden het zeker aan om eens een kijkje te nemen op de website van Innerlijke Reis. Hier is meer informatie te vinden over wat de Ayahuasca sessie nu precies is en er staan ook de mogelijkheden om contact op te nemen met Innerlijke Reis. Ik kijk met een erg goed gevoel terug op de Ayahuasca behandeling!

Gerelateerde artikelen

Een webcam cover, ook voor je smartphone!

De beste aanbieder voor uw arbeidsdeskundig onderzoek

Diabetes patiƫnten