Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Extra gemak of beveiliging bij een schuifpoort

Wil je meer beveiliging bij je schuifpoort? Of wil jij je schuifpoort elektrisch maken zodat deze gemakkelijk opent als jij aan komt rijden? In dit artikel lees je hoe je meer beveiliging kan toevoegen aan jouw schuifpoort. Daarnaast lees je ook hoe je de poort kan laten automatiseren zodat je nooit meer de auto uit hoeft om de poort te openen.

 

Beveiliging bij je schuifpoort

Wil je dat er continue wordt opgenomen wat er voor je schuifpoort gebeurt? Investeer dan in een camerasysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat alles wat er gebeurt voor je poort wordt opgenomen. Wil je mensen alleen maar afschrikken, dan kan je er ook voor kiezen om een dummy camera op te hangen. De dummy ziet er uit als een camera maar werkt niet.

 

Is een camera iets te veel van het goede voor jou maar wil je graag weten wie je binnen laat als er wordt aangebeld? Ga dan voor een intercom. Deze zijn beschikbaar met alleen audio functie maar ook met video zodat je ook nog eens ziet wie er aanbelt.

 

Het is ook mogelijk om anti klim-beveiliging bij je schuifpoort te laten monteren zodat er niet over je poort kan worden geklommen. Dit geeft alleen niet altijd een even mooi uiterlijk en wordt ook meer gebruikt bij bedrijventerreinen.

 

Automatiseren van je schuifpoort

Het automatiseren van je schuifpoort zorgt dat de schuifpoort met een simpele handeling open gaat. Er zijn verschillende manieren voor het automatiseren van je hekwerk. Zo kan je gaan voor een pasjessysteem bij een bedrijventerrein. Dit systeem is minder praktisch voor particulier gebruik.

 

Voor particulieren is een gsm module of hek met afstandsbediening een betere optie. Als je gebruik maakt van een gsm module dan kan je het telefoonnummer van het hek bellen of sms’en waardoor deze open gaat. Het werken met afstandsbediening spreekt voor zich.