Twenteplus
Image default
Business / Business Services

De hovenier uit Heerhugowaard, doet wonderen

Ik heb de hulp ingeschakeld van een goede hovenier uit Heerhugowaard die mijn tuin helemaal opnieuw heeft ingericht. Al sinds ik en mijn vrouw ons nieuwe huis hadden gekocht, wisten we meteen dat we zo snel mogelijk iets aan de tuin moest gebeuren. De vorige bewoners waren hier niet heel voorzichtig of zorgzaam voor. Eerste wilden wij daarom zelf aan de slag gaan. Maar toen we zagen hoeveel werk het was en dat we sommige taken echt niet alleen konden doen, besloten we hulp te gaan zoeken.

Een hovenier zoeken uit Heerhugowaard die onze tuin kon redden

Het was nog een andere grote klus om een hovenier te vinden in de omgeving van Heerhugowaard. Want in het begin hadden we steeds pech en konden we niemand vinden die ons eventueel wilden helpen. Uiteindelijk hadden we De Noord-hollandse tuinman gevonden. Hij was een hovenier hier uit de regio en wilden ons graag van dienst zijn. Na een afspraak op zijn kantoor hebben we overlegd wat we aan onze tuin kunnen aanpassen en wat het plan van aanpak zou zijn. We zaten allemaal op één lijn gelukkig en konden snel tot moeilijke beslissingen komen. Daarna hadden we een datum afgesproken wanneer ze aan de bak zouden gaan in onze tuin. We waren benieuwd hoe ze onze tuin gaan omtoveren tot een leefbaar stuk van ons huis.

Het is echt een wonder!

De dag van het verbouwen van de tuin was een zeer geslaagde dag! Gelukkig konden mijn vrouw en ik de mannen van De Noord-hollandse tuinman goed helpen in de tuin. Daarom waren we sneller klaar dan dat we gepland hadden. De tuin was onherkenbaar geworden van hoe het was voordat we begonnen. We kunnen nu eindelijk lekker een keer in het zonnetje zitten zonder dat we onkruid zien of dode bloemen! We kunnen De Noord-hollandse Tuinman niet genoeg bedanken voor alles wat zij voor ons hebben betekent.

Bezoek de website

Wilt u ook uw tuin laten doen door de Noord-hollandse Tuinman? Bekijk dan hun website via www.denoordhollandsetuinman.nl voor meer informatie over hun diensten.