Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Een viere blik

Er zijn in Nederland veel mensen die kampen met één of twee hangende oogleden. Dit is een hele vervelende kwaal, want ondanks dat het wellicht geen grote complicaties of gezondheidsrisico’s met zich meebrengt zorgt het wel in veel gevallen voor andere narigheden. Zo krijgen mensen met hangende oogleden vaak de vraag of ze moe zijn, slecht slapen of depressief zijn. Sommigen krijgen zelfs de vraag of ze verdovende middelen gebruiken of worden steevast afgewezen tijdens sollicitaties omdat hun hangende oogleden ervoor zorgen dat ze geen goede indruk achterlaten bij de gesprekspartner in kwestie.

Het is dan ook jammer dat een hangend ooglid vaak afgedaan wordt als een niet al te serieuze kwaal. De impact die een hangend ooglid op iemands leven wordt namelijk totaal onderschat: het beheerst iemands carrière, liefdesleven en bovenal iemands zelfbeeld en eigenwaarde. Dit kan desastreus zijn en moet dus zeker serieus genomen worden.

Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk om een ooglidcorrectie uit te laten voeren bij professionele bedrijven als faceland met veel ervaring en expertise. De ooglidcorrectie ervaringen wijzen uit dat er in veruit de meeste gevallen een goed resultaat geboekt wordt en het hangende ooglid helemaal gecorrigeerd kan worden. Een ooglidcorrectie is een relatief gemakkelijke chirurgische ingreep waarbij het ooglid gecorrigeerd wordt door overtollige huid te verwijderen. Hierdoor krijgt het ooglid zijn normale, niet hangende, vorm terug en zal men ook niet zien dat je ooit hangende oogleden hebt gehad!

Hierdoor heb je na een dergelijke ingreep een fiere blik waarmee je zonder problemen een gesprek durft aan te knopen en vol zelfvertrouwen het eerstvolgende sollicitatiegesprek instapt. Ook wordt het een stuk gemakkelijker om weer blij te zijn met jezelf én met je uiterlijk. Daarom is een ooglidcorrectie misschien wel spannend, maar als je kijkt naar wat je ervoor terugkrijgt is het zeker de moeite waard.

http://faceland.nl/