Twenteplus
Image default
Business / Business Services

De SEO verbeteren

Wanneer er veel geld en moeite is gestoken in ontwikkelen van een mooie website en webshop is het natuurlijk net zo belangrijk dat er verkeer op die website komt. Daarvoor moet je goed gevonden in zoekmachines en dan voornamelijk in Google. Dit noemen we zoekmachine optimalisatie. Deze vorm van online marketing is best lastig en er gaat veel tijd in zitten als je het goed wilt doen, maar het is wel essentieel als je mensen wilt trekken naar je website.

Om hoog te scoren in Google is het belangrijk om kwalitatieve links naar je website te krijgen. Dit wil zeggen links van een andere website naar jouw website. En dan het liefst van websites die (heel) goed scoren in Google. Dit kan je doen door om links te vragen, links te kopen of links te ruilen. Door middel van links promoot je de content die je op je site hebt staan. Content is namelijk ook belangrijk, maar zonder links zal je er niet heel veel verkeer mee krijgen. Combineer deze twee aspecten dan ook, dan zal je het optimale resultaat krijgen.

Een toppositie google realiseren is echter niet zo maar gedaan. Met een toppositie bedoel ik plek 1, 2 en 3. Mensen kijken namelijk nauwelijks verder dan eerste drie resultaten in Google. Mochten ze hier hun antwoord niet vinden, gaan ze vaak een ander zoekwoord proberen. Maar een toppositie in Google verkrijgen is niet makkelijk, vaak gaat hier heel veel tijd in zitten, zeker als je op populaire zoekwoorden gevonden wilt worden. Kijk dus eens naar de mogelijkheid om de SEO uit te besteden. Er zijn genoeg bedrijven die hier hun vakgebied van hebben gemaakt, zoals Economy. Buiten SEO kunnen ze ook nog andere aspecten van de online marketing voor je doen, zoals SEA en het optimaliseren van de website.

http://economy.nl