Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Een Tissot Horloge koopt u bij Zuyver Juweliers in Dronten en Harderwijk

Steel de show met een Tissot horloge!

Modieuze mannen die hun imago serieus nemen, kiezen er vaak voor om kwaliteitshorloges te dragen. Een van de merken waarmee u als eigentijdse man of vrouw uitstekend voor de dag komt op zowel formele als informele gelegenheden, is het Zwitserse klassemerk Tissot. Dit merk prijkt al jarenlang hoog op de lijsten van de beste horloges die op de markt verkrijgbaar zijn. Als u in de buurt van Harderwijk of Dronten woont, kunt u voor diverse modellen Tissot horloges terecht bij de Tissot dealer Zuyver Juweliers. Met vestigingen in zowel Harderwijk als in Dronten is Zuyver Juweliers prima bereikbaar vanuit onder meer Zeewolde, Lelystad, Biddinghuizen, Kampen, Elburg, Ermelo en Nijkerk. Kom gerust een keer langs om ons assortiment horloges van Tissot te komen bekijken!

Collectie Tissot horloges bij Zuyver Juweliers

Bij Zuyver Juweliers in Dronten en Harderwijk vindt u een uitgebreide collectie Tissot horloges. Zo heeft Zuyver Juweliers veel modellen horloges van Tissot uit de de T-Classic serie in de winkels liggen. U kunt onder meer tijdloze Tissot-uitvoeringen bekijken als de Couturier, Tradition, Everytime en PR100. Ook de Tissot Touch-serie is een aanrader. Deze horloges hebben een geavanceerd touchscreen en zijn voorzien van talrijke extra functies en mogelijkheden. Als u bijvoorbeeld van natuur houdt, kunt u gebruikmaken van een ongebouwd kompas, een hoogtemeter en een accurate weersvoorspelling. Naast de Tissot Classic en Tissot Touch serie, kunt u zich bij Zuyver Juweliers vergapen aan de T-Sport horloges van Tissot, de speciaal voor vrouwen ontworpen T-Lady collectie en de klassiek ontworpen en sterke horloges uit de Tradition-reeks.

Bezoek een van onze vestigingen in Harderwijk Dronten

Kom gerust een keer langs bij Zuyver Juweliers. Onze vestigingen vindt u in Dronten en Harderwijk, waar we een grote collectie Tissot uurwerken in de vitrine hebben staan. Natuurlijk kunt u uw favoriete Tissot horloge vasthouden, eerst even passen en u laten informeren door onze gespecialiseerde medewerkers. Graag tot ziens bij Zuyver Juweliers!