Twenteplus
Image default
Banen en opleidingen

Duurzame inzetbaarheid van medewerkers begint met coaching

Wilt u uw werknemers stimuleren en inspireren om zich te ontwikkelen binnen uw organisatie? Wilt u de leidinggevende op de afdeling handvatten geven om dat proces te stimuleren? Schakel dan Focus Nederland in. Dit is een landelijk loopbaanadvies- en coachingsbureau, wat verschillende diensten aanbiedt die helpen bij de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers.

Schakel een loopbaancoach in voor het bevorderen van duurzame inzetbaarheid onder de medewerkers

Zo is het mogelijk om een loopbaancoach in te schakelen. Deze loopbaancoach brengt het duurzaam inzetten van uw medewerkers in kaart, maar legt ook de focus op loopbaanontwikkeling en mobiliteit naar de werkplek. Bij Focus Nederland geloven ze erin dat medewerkers het beste uit zichzelf halen, wanneer ze hun loopbaan in eigen handen hebben. Dit is dan ook precies waar de loopbaancoach zich op focust. Zo worden de processen wendbaarder en kan er een optimale personeelsinzet bereikt worden.

Een greep uit de diensten van Focus Nederland

Om de ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers nog meer te stimuleren, biedt Focus Nederland een tal van diensten aan. De ondersteuning die Focus Nederland middels deze manier aan het management en de leidinggevenden kan bieden, helpt de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers nog beter vorm te geven binnen de organisatie. Een greep uit de diensten:

  • De Nationale Loopbaan APK: hoe staat het ervoor in de arbeidsmarkt en hoe blijft u inzetbaar voor de toekomst
  • Vital@work survey: geeft snel een indicatie van de mentale, fysieke en werkfitheid van medewerkers en teams.
  • Groepstraject voor medewerkers ‘Nu aan de slag voor de toekomst’: een proactieve houding ontwikkelen om ook in de toekomst inzetbaar te blijven.
  • Groepstraject voor leidinggevenden ‘Vitale leiders, vitale organisaties’: grip krijgen op vitaliteit, het benutten van talent en duurzame inzetbaarheid in het team.

Bent u geïnteresseerd geraakt in de diensten van Focus Nederland, met betrekking tot duurzame inzetbaarheid van medewerkers of de diensten als loopbaancoach? Neem dan contact met ze op en u heeft binnen no-time een organisatie waarbij alle neuzen dezelfde kant op staan!

https://focusnederland.nl/

Gerelateerde artikelen

Vind eenvoudig een assistent accountant vacature die bij u past

Uw kennis en vaardigheden op hoog niveau houden met een BHV herhalingscursus

Help mensen met balans vinden na jouw opleiding tot life coach