Twenteplus
Image default
Banen en opleidingen

Help mensen met balans vinden na jouw opleiding tot life coach

Wil jij mensen helpen om terug de regie van hun leven in eigen handen te pakken? Volg de opleiding tot life coach en sta jouw cliënten bij hun persoonlijke groei. Samen bekijk je hoe de optimale balans gevonden kan worden, bijvoorbeeld tussen werk- en privéleven. Je ontdekt hoe je mensen inspireert in het behalen van doelen, het omgaan met stress en het verwerken van feedback. In de opleiding tot life coach leer je waar nodig de confrontatie op te zoeken, maar altijd vanuit een empathische houding en met gepaste nuancering.

Voltooi verschillende modules met een goede studiebelasting

In de opleiding tot life coach leer je hoe je op een fijne manier begeleiding, coaching en training geeft aan mensen die dit nodig hebben. De inhoud van de opleiding bestaat uit drie modules verdeeld over zes lesdagen. In totaal is de opleidingsduur goed voor 108 uur. Qua studiebelasting moet je rekening houden met zes tot acht uur per week. Dankzij het uitgebreide cursusmateriaal doe je veel theoretische kennis op en ontdek je de beste methoden om jouw toekomstige cliënten vooruit te helpen. De drie modules worden alle afgesloten met een examenopdracht. Behaal je voor alle modules een voldoende? Dan ontvang je het diploma ‘Life Coach’ na het afronden van je opleiding, geaccrediteerd door de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoach) en de EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Met andere woorden, jouw diploma is zowel geldig in Nederland als in de rest van de Europese Unie.

Schrijf je in voor de opleiding

Wil jij ook anderen begeleiden bij het vinden van de balans? Schrijf je dan in voor een opleiding tot life coach van Schott & Company. Op de website vind je alle benodigde informatie en ontdek je of de opleiding bij jou past of niet. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Schott & Company om meer informatie over de opleiding Life Coach te ontvangen.