Twenteplus
Image default
Banen en opleidingen

Outplacement in de omgeving van Harderwijk

Wanneer u op zoek bent naar een professionele partij voor het uitvoeren van outplacement in Harderwijk, heeft u waarschijnlijk te maken met een fusie of conflict. Het hoeft natuurlijk niet altijd zo te zijn dat u met negatieve gevoelens uw functie verlaat, maar dit is wel de veel voorkomende reden voor outplacement. Uw bedrijf zit bijvoorbeeld middenin een fusie of conflict waardoor u helaas uw functie niet meer naar behoren kunt uitvoeren. Het kan ook zo zijn dat u zich niet meer thuis voelt of dat uw ambities niet meer aansluiten op die van het bedrijf waar u werkzaam bent. In al deze gevallen kunt u beroep doen op outplacement in Harderwijk of omgeving. Bureau Streefkerk staat u graag bij met het uitvoeren van dit traject.

Op zoek naar een nieuwe functie die bij u past

Weet u al wat voor functie u graag zou willen bekleden? Welke kwaliteiten wilt u verder ontwikkelen of misschien zelfs nog leren? Waar liggen uw ambities? Bureau Streefkerk ondersteunt u met al deze vragen. Zij zijn gespecialiseerd op het gebied van advisering en ondersteuning wat betreft outplacement. De medewerkers van dit bedrijf zetten dan ook alles op alles om een nieuwe geschikte functie voor u te vinden. U gaat met hen in gesprek over waar uw ambities liggen, waar u naar op zoek bent maar ook naar wat u juist niet zoekt. Op deze manier kunnen zij u optimaal ondersteunen in het aankomende traject.

Hoe gaat dit traject in zijn werk?

Globaal gezien worden er een aantal stappen genomen wanneer u aan de slag gaat met outplacement in Harderwijk en omgeving:

  • U start met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek vindt er een uitgebreid loopbaanonderzoek plaats.
  • Heeft u uw baan verloren en heeft u tijd en ondersteuning nodig om dit te verwerken? Hiervoor biedt dit bedrijf professionele ondersteuning.
  • Tijdens het traject voert u individuele gesprekken met een loopbaancoach. Samen stellen jullie concrete zoekprofielen op.
  • Er wordt intensieve coaching, training en bemiddeling ingezet door een mobiliteitsadviseur.
https://bureaustreefkerk.nl/