Twenteplus
Image default
Banen en opleidingen

Met een online cursus Excel haal je meer uit je werkprocessen

Een online cursus Excel is ideaal wanneer je meer uit de software wilt halen voor je werk of je persoonlijke administratie. Door beter met Excel om te gaan, werk je sneller, efficiënter en overzichtelijker. Ben je op zoek naar een duidelijke en complete online cursus Excel om je werkprocessen een boost te geven? Dan moet je zeker op de website van BeterinOffice zijn. Van beginners tot gevorderden; voor iedereen is hier een cursus voor deze software beschikbaar. Bovendien is een online cursus de eenvoudigste manier om snel alle aspecten van Excel onder de knie te krijgen. Je kunt deze namelijk simpelweg vanuit huis volgen en inplannen wanneer je wilt!

Leer Excel stap voor stap kennen

Heb je altijd al willen leren hoe je beter overzichten kunt maken in Excel? Ben je vaak lang op het internet op zoek naar de functionaliteiten die je nodig hebt voor een professioneel resultaat? Door een online cursus Excel te volgen, weet je precies waar je alle functies van de software vindt en behaal je in een korte tijd het beste resultaat. De cursus van BeterinOffice is zeer gestructureerd ingedeeld, zodat je stap voor stap nieuwe vaardigheden leert. Begin met de basisintroductie en stroom door naar het maken van formules en grafieken. Ook leer je handige tips en tricks om alles wat je hebt geleerd, nog beter te kunnen toepassen.

Een groot aanbod aan trainingen

Naast een online cursus Excel kun je hier ook terecht voor diverse andere cursussen voor Microsoft Office-toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan een cursus Microsoft Teams voor een betere samenwerking met collega’s en een Microsoft Planner-training om een heldere planning voor jouw team te kunnen hanteren. Ontdek wat jij allemaal kunt bereiken met de trainingen van BeterinOffice edankzij het ruime aanbod met cursussen op hun website! Daarnaast kun je hier ook terecht voor licenties met aantrekkelijke kortingen, zodat je volledig gebruik kunt maken van alle praktische vaardigheden die je met hun trainingen opdoet.

https://www.beterinoffice.nl/