Twenteplus
Image default
Banen en opleidingen

Van uitzendkrachten gezocht naar uitzendkrachten gevonden

Wordt er binnen uw bedrijf al enige tijd gezocht naar de juiste uitzendkrachten, maar wil dit maar niet lukken? Dat is niet zo gek. Het aanbod aan uitzendbureaus is namelijk erg groot. Hoe weet u nu bij welk uitzendbureau u het beste kunt zoeken? Niet elk uitzendbureau heeft de geschikte kandidaat voor u in hun bestand. Daarom zou het toch ideaal zijn als u één groot overzicht kon verkrijgen van alle uitzendkrachten die zichzelf aanbieden voor een baan. Een dergelijk overzicht vindt u bij FYFF (Find Your Flex Force). FYFF beschikt over een platform waarop maar liefst 96 uitzendbureaus hun uitzendkrachten publiceren. Hier vindt u gegarandeerd razendsnel de juiste uitzendkrachten die u tot nu toe tevergeefs op andere plekken gezocht heeft.

Uitzendkrachten voor allerlei sectoren

Of uw organisatie nu al enige tijd gezocht heeft naar uitzendkrachten in de horeca, facilitair, transport, zorg, agricultuur, bouw, techniek, metaal of ICT; bij FYFF vindt u de juiste kandidaten in allerlei sectoren. FYFF beschikt over het grootste aanbod aan uitzendkrachten van heel Nederland. Het mooie is ook nog dat u geen extra kosten hoeft te betalen om gebruik te kunnen maken van dit platform. U gaat gewoon naar de website, klikt op de sector waarin u op zoek bent en bekijkt het actuele aanbod in een overzicht. Desgewenst kunt u uw zoekopdracht ook nog verfijnen op basis van:

  • Functie
  • Locatie
  • Uurtarief
  • Vooropleiding
  • Voertaal
  • Werktijden

Ontvang advies over de integratie van dit platform

Wordt er binnen uw bedrijf met enige regelmaat gezocht naar uitzendkrachten en bent u benieuwd hoe u het platform van FYFF kunt integreren in uw recruitmentproces? Neem dan contact op met FYFF en plan een afspraak met ze in. De medewerkers van dit bedrijf komen dan bij u langs om het platform te presenteren en om u advies te geven over de integratie ervan.