Twenteplus
Image default
Bedrijven

Volg een cursus zonnepanelen bij dit trainingsinstituut

Wilt u graag inspecteur of installateur van zonnepanelen worden? Dan zult u eerst een cursus moeten volgen die u tot in de puntjes voorbereid op de taken en verantwoordelijkheden die samenhangen met deze functies. Bij een trainingsinstituut als Omega Training kunt u hiervoor uitstekend terecht. Zij bieden cursussen aan die zijn onderverdeeld in twee leerlijnen; enerzijds die van inspecteur zonnepanelen en anderzijds die van installateur zonnepanelen. Beslis welke van deze leerlijnen voor u het meest relevant is en neem contact op met Omega Training om uzelf in te schrijven voor de cursus zonnepanelen.

Veiligheid staat te allen tijde voorop

Bij het installeren, maar ook bij het inspecteren van zonnepanelen, is het van cruciaal belang dat u veilig te werk gaat. Omega Training legt hier bij de cursus zonnepanelen de nadruk op, omdat ze zien dat het in de praktijk toch nog vaak mis gaat. Brand en elektrocutie komen helaas nog regelmatig voor, terwijl dat met de juiste training écht niet nodig is. Tijdens de cursus zonnepanelen worden niet alleen de normen besproken (onder andere de IEC 60904, de EN 50524 en de NEN 1010), maar gaat u ook praktisch aan de slag. Door theorie en praktijk te combineren leert u het beste hoe u om moet gaan met PV-installaties.

Ook andere vakgerichte opleidingen

Ook voor andere vakgerichte opleidingen kunt u bij Omega Training terecht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Keurmeester cursus of van een SCIOS opleiding? Deze vakgerichte opleidingen kunt u op diverse locaties verspreid door Nederland volgen. Wanneer u de cursus liever vanuit huis volgt, schrijft u uzelf in voor de digitale cursus. Gaat u een cursus volgen voor uw werkgever? Dan kunt u er zelfs voor kiezen om de training bij u op locatie plaats te laten plaatsvinden. Welke vakgerichte opleidingen die Omega Training aanbiedt, spreekt u het meeste aan? Schrijf u vandaag nog in.