Volg een cursus zonnepanelen bij dit trainingsinstituut

Wil je graag inspecteur of installateur van zonnepanelen worden? Dan zul je eerst een cursus moeten volgen die jou tot in de puntjes voorbereid op de taken en verantwoordelijkheden die samenhangen met deze functies. Bij een trainingsinstituut als Omega Training kun je hiervoor uitstekend terecht. Zij bieden cursussen aan die zijn onderverdeeld in twee leerlijnen; enerzijds die van inspecteur zonnepanelen en anderzijds die van installateur zonnepanelen. Beslis welke van deze leerlijnen voor jou het meest relevant is en neem contact op met Omega Training om je in te schrijven voor deze cursus zonnepanelen.

Veiligheid staat te allen tijde voorop

Bij het installeren, maar ook bij het inspecteren van zonnepanelen, is het van cruciaal belang dat je veilig te werk gaat. Omega Training legt hier bij de cursus zonnepanelen de nadruk op, omdat ze zien dat het in de praktijk toch nog vaak mis gaat. Brand en elektrocutie komen helaas nog regelmatig voor, terwijl dat met de juiste training écht niet nodig is. Tijdens de cursus zonnepanelen worden niet alleen de normen besproken (onder andere de IEC 60904, de EN 50524 en de NEN 1010), maar ga je ook praktisch aan de slag. Door theorie en praktijk te combineren leer je het beste hoe je om moet gaan met PV-installaties.

Ook andere vakgerichte opleidingen

Ook voor andere vakgerichte opleidingen kun je bij Omega Training terecht. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Keurmeester cursus of van een SCIOS opleiding? Deze vakgerichte opleidingen kun je op diverse locaties verspreid door Nederland volgen. Wanneer je de cursus liever vanuit huis volgt, schrijf je je in voor de digitale cursus. Ga je een cursus volgen voor jouw werkgever? Dan kun je er zelfs voor kiezen om de training bij jou op locatie plaats te laten vinden. Welke vakgerichte opleidingen die Omega Training aanbiedt, spreekt jou het meeste aan? Schrijf je vandaag nog in.