Twenteplus
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw bedrijfswagen voorzien van de meest betrouwbare beveiliging

Wilt u uw bedrijfswagen van een betrouwbare beveiliging voorzien en zoekt u hiervoor een specialist in de regio Utrecht? Voor de beste beveiliging van uw bedrijfswagen kiest u de dienstverlening van Van Wijk Groep in Leerdam. Een inbraak in uw bedrijfswagen wilt u uiteraard te allen tijde voorkomen. Wanneer u waardevolle materialen of producten van A naar B vervoert, is een sterke beveiliging dan ook geen overbodige luxe. Ook is het mogelijk dat u een bedrijfswagen heeft met een dure inrichting, bijvoorbeeld met kostbare gereedschappen voor uw klussen aan huis. U kunt in dat geval maar beter het zekere voor het onzekere nemen en kiezen voor de beveiliging van uw bedrijfswagen bij Van Wijk Groep in Leerdam, niet ver van Utrecht. Hoe zij dit voor u regelen, leest u hieronder.

Diverse middelen voor beveiliging van uw bedrijfswagen

Van Wijk Groep in Leerdam biedt verschillende mogelijkheden om uw bedrijfswagen van beveiliging te voorzien. Een voorbeeld hiervan is het beveiligen van de schuifdeur. Deze kan door middel van een flexgrendel worden gerealiseerd, die ingebouwd wordt in de deur. Een andere optie hierbij is een Gatelock beveiligingsslot, dat een nog hogere beveiligingsgraad heeft en automatisch vergrendelt (slam-lock). Bovendien is dit slot boor- en slijpbestendig, waardoor inbrekers geen kans maken. Niet alleen de schuifdeur van uw bedrijfswagen kan worden beveiligd; denkt u bijvoorbeeld aan de beveiliging van uw achterdeur of -klep, die eveneens van een flexgrendel of Gatelock kan worden voorzien. Hierbij is bijvoorbeeld ook een opbouwgrendel of trekhaakslot mogelijk.

Informeer naar de mogelijkheden

Ontdek de vele mogelijkheden voor de beveiliging van uw bedrijfswagen bij Van Wijk Groep en neem contact met hen op wanneer u vragen wilt stellen of advies nodig heeft. Hun specialisten staan u graag te woord en bespreken de mogelijkheden met u. Zo is uw bedrijfswagen binnen de kortste keren optimaal beveiligd met de juiste middelen.

https://vanwijkgroep.com/