Twenteplus
Image default
Dienstverlening

Haal het beste uit jezelf bij deze sportschool in Nijkerk

Wil je graag jezelf verbeteren en ben je daarom op zoek naar een sportschool in Nijkerk? Wellicht spreekt het je dan aan om een abonnement te nemen bij M&M The Next. Zij beschikken over diverse faciliteiten waardoor jij lekker en met plezier kunt sporten. Of je nu interesse hebt in groepslessen of in je eentje wilt trainen, bij hen kun je terecht. Doordat deze sportschool beschikt over klimaatbeheersing, is het bovendien altijd aangenaam sporten in de fitnessruimte. Comfort is namelijk ook erg belangrijk wanneer jij jezelf in het zweet werkt. Wil je weten wat deze professional zoal aanbiedt? Lees dan verder!

Een ruim aanbod aan groepslessen

Vind je het leuk om in een groep te sporten? Dat is begrijpelijk! Je kunt tussen het sporten door gezellig met elkaar praten en je motiveert elkaar om tot het uiterste te gaan. Bij deze sportschool in Nijkerk bieden ze een zeer uitgebreid aantal groepslessen aan. Enkele lessen die hier gegeven worden, zijn:

  • Spinning
  • Zumba
  • XCORE
  • Pilates
  • Core-training

Werk samen met een personal trainer aan je doelen

Als je gaat sporten omdat je een bepaald doel voor ogen hebt, is het handig om hier professionele begeleiding bij te krijgen. M&M The Next biedt daarom ook mogelijkheden aan om met een personal trainer aan de slag te gaan. Of je nu aan kracht wil winnen, je conditie wil verbeten of afvallen als doel hebt, hij of zij begeleidt jou van A tot Z. Er wordt een effectief trainingsprogramma voor je opgesteld en de trainer motiveert jou met als doel om optimale resultaten te boeken.

Schrijf je in voor een gratis proefweek

Bij deze sportschool in Nijkerk bieden ze diverse lidmaatschappen aan. Doe daarom gerust hun lidmaatschapstest om erachter te komen wat het beste past bij jouw situatie en de doelen die jij voor ogen hebt. Wil je eerst erachter komen of deze sportschool wel bij je past? Schrijf je dan direct in voor een gratis proefweek en maak kennis met de faciliteiten!