Twenteplus
Image default
Particuliere dienstverlening

Waarom zou u een SYM scooter kopen?

Overweegt u om een nieuwe scooter te kopen? Of zou u uw eerste exemplaar willen kopen? Denk er dan eens over na om een SYM scooter te kopen. Deze scooters, die u terugvindt in het ruime assortiment van Van Houwelingen Tweewielers in Arkel, zien er niet alleen schitterend uit, maar ze zijn ook nog eens bijzonder veilig. Dit komt met name doordat SYM scooters één van de grootste scootermerken ter wereld is en jarenlange ervaring heeft. Ze hebben zo groot kunnen worden, doordat ze zijn gaan samenwerking met Peugeot. Deze schaalvergroting is eigenlijk alleen maar voordelig voor u. Door deze samenwerking hebben zowel SYM als Peugeot zich uitstekend kunnen richten op het veiliger maken van de scooters.

De veiligheid van deze scooters

Er zijn verschillende elementen die ervoor hebben gezorgd dat u veilige ritten kunt maken op een SYM scooter. Dit zijn zichtbare elementen zoals grote spiegels, waarvan er één aan iedere kant gemonteerd is. Deze spiegels zijn geplaatst op stevige houders, waarop de spiegels met stevige bouten zijn bevestigd. De spiegels zijn relatief groot, zodat u goed zicht heeft op wat er achter u gebeurt in het drukke verkeer. Daarnaast zijn alle onderdelen van een SYM scooter zeer stevig uitgevoerd, zodat deze heel blijven wanneer er onverhoopt toch schade ontstaat. Hierdoor krijgt u niet te maken met rondvliegende onderdelen bij onverhoopt ongeluk.

De ideale combinatie

Zoals u hierboven kon lezen beschikt u over een ideale combinatie wanneer u een SYM scooter gaat kopen. Deze scooters worden namelijk uitgevoerd in mooie kleurencombinaties. Doordat u de keuze heeft uit verschillende kleurencombinaties, is er altijd een scooter die past bij uw smaak. En dat niet alleen, de scooter is daarnaast ook nog eens uitermate veilige. Er zijn dus genoeg redenen om een SYM scooter te gaan kopen bij Van Houwelingen Tweewielers in Arkel. Wanneer u dat gaat doen, krijgt u altijd deskundig advies.

https://www.vanhouwelingen.net/