Twenteplus
Image default
Business / Business Services

De beste fysiotherapie in Hoogland

Zee in Beweging, een fysiotherapie in Hoogland heeft mij enorm geholpen. De afgelopen tijd heb ik heel veel last gehad van mijn knie. Ik ben een fanatiek voetballer en heb tijdens het voetballen erg last van mijn knie. Ik voetbal al mijn hele leven en heb wel vaker blessures gehad, maar de blessure die ik nu heb komt me niet bekend voor. Eerst probeerde ik gewoon door te voetballen, maar nu heb ik besloten toch maar eens opzoek te gaan naar een fysio. Ik woon in Hoogland, de gemeente Amersfoort. Een paar jaar terug is hier een nieuwe fysiotherapie geopend, en ik hoor alleen maar goede verhalen van mijn mede-voetballers. Ik ben benieuwd! Meer over deze behandeling fysiotherapie Hoogland.

De uitstraling van de fysiotherapie in Hoogland

Voordat ik langs de fysiotherapie in Hoogland ging besloot ik eerst een bezoekje te brengen aan hun website. Ze hebben alles keurig op orde. De website is duidelijk, professioneel en overzichtelijk. Je weet waar je aan toe bent en hoe ze je kunnen helpen. Naar aanleiding van deze eerste goede indruk besloot ik een afspraak te maken.

Hoe ik werd opgevangen

Het was de dag van mijn afspraak, en ik was erg benieuwd. Toen ik binnenstapte was ik wel een beetje onder de indruk. Alles was splinternieuw en het zag er goed uit. Ik werd meteen geholpen en vroegen waar ik voor kwam. Toen ik zei dat ik een afspraak had werd ik verzocht even plaats te nemen. Nog geen drie minuten later werd ik opgehaald door een vriendelijke vrouw.

Mijn ervaringen

Eerst stelde ze me een aantal vragen over de pijn. Hoe Lang liep ik er al mee? Waar is het precies? Wat voor soort pijn is het precies? Vervolgens voelde ze op een aantal plekken op mijn knie. Ik merkte dat ze wist waar ze het over had en ik voelde me op mijn gemak. Na een aantal oefeningen legde ze uit wat het precies inhield en wat ik moest doen. Een aantal thuisoefeningen, nog een aantal keer langskomen en dan zou het weer weg kunnen zijn. Ik ben enorm tevreden over Zee in beweging en vindt het de beste fysiotherapie in Hoogland.