Twenteplus
Image default
Bedrijven

Gebruik de unieke en goede rvs persen

Duurzaamheid is een trend die niet zomaar een trend is. Steeds meer bedrijven en mensen gaan bewusten om met afval. Onze wereld is niet eeuwig. Goed afval scheiden, plastic apart bewaren en zorgen voor duurzame producten zorgt voor minder afval. Een ander middel voor minder afval is gebruiken van rvs persen.

Hoe werken rvs persen?

Hoe werken rvs persen?Als je goed je afval scheidt heb je vervolgens alleen nog maar restafval over. Restafval bestaat voor het merendeel uit lucht. Door de inzet van een rvs persen kunt je de lucht uit dit afval verkleinen, Deze persen zijn zeer geschikt om het afval rechtstreeks in een container te verkleinen tot wel 75%. Zo kan er steeds veel meer in een container dan je denk. Door het restafval te verkleinen en gebruik te maken van rvs persen kun je zo besparen op het afval- en ledigingskosten van de containers. Het is ideaal voor bedrijven die veel afval hebben en misschien anders wel dagelijks hun container moeten legen. Met gebruik van rvs persen ben je van dit probleem af. De rvs persen zijn geschikt voor  zowel kunststof als ijzeren container met een maat. Ze zijn gemakkelijk, veilig en eenvoudig te bedienen en kunnen worden aangesloten op het stroomnetwerk.

Wie maakt er gebruik van?

De rvs persen zijn voor interessant voor bedrijven die hoge kosten maken voor het compacteren van afval, Denk maar aan bedrijven die veel afval hebben zoals de restaurants, verzorgingstehuizen, slagerijen, tankstations, fastfood restaurants, hotels en scholen. De rvs persen kunnen helpen met het compacteren van het afval en zorgt voor minder hoge afvalkosten. Ideaal als je niet meer elke dag je container aan de kant zet. De rvs persen zorgen ervoor dat het afval wordt verkleind en daardoor minder ruimte in de container inneemt. De rvs persen kunnen worden aangeschaft via de officiële website van afval reinigingsdiensten.