Twenteplus
Image default
Eten en drinken

Kies uit verschillende soorten vis in blik

Als u vis in blik koopt, heeft u bij Deepblue keuze uit verschillende soorten. Onder andere tonijn, zalm, makreel, ansjovis en haring zijn in blik verkrijgbaar. Van wat voor soort vis u dus ook houdt; dit merk heeft zeker uw favoriet. Meng de vis door een salade of pasta en u zet meteen een heerlijk gerecht op tafel. Ook op brood smaakt vis uit blik erg goed. Met al die verschillende smaken varieert u eindeloos om elke week iets verrassends te serveren. Zo wordt voldoende vis eten wel heel gemakkelijk!

De gezonde voedingsstoffen die vis bevat

U heeft vast wel eens gehoord dat vis gezond is, maar weet u ook waarom? Vis is gezond, omdat het belangrijke voedingsstoffen bevat. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Omega 3: belangrijk voor hart en bloedvaten.
  • Calcium: nodig voor sterke botten en tanden.
  • Vitamine A: goed voor de ogen en de huid. Belangrijk voor groei en weerstand.
  • Vitamine B12: nodig voor de aanmaak van rode bloedcellen en een goed werkend centraal zenuwstelsel.
  • Vitamine D: nodig voor een goede ontwikkeling van de hersenen en een sterk gebit en skelet.

Kies voor duurzame vis

Vis is lekker en gezond, maar visserij kan wel schade toebrengen aan de natuur. Daarom let Deepblue goed op duurzaamheid. Niet voor niets draagt de tonijnfilet in blik het Fairtrade MSC-certificaat, waar ook uit blijkt dat dit merk zich inzet voor eerlijke handel. Veel andere producten hebben ook een certificaat zoals een Pole & Line of een MSC-certificering. Door vis in blik te kopen bent u zo niet alleen gezond, maar ook verantwoord bezig. Dat geeft pas echt een goed gevoel!

Te koop bij uw supermarkt

De vis in blik van Deepblue is te koop bij elke supermarkt in Nederland. U hoeft dus niet ver te zoeken naar deze lekkernij. Neem deze week dus een paar porties mee en laat het u goed smaken!

https://deepblue.nu/