Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Een mantelzorgwoning kopen voor mijn opa

Het kwam tot een punt dat er geen andere optie was dan een mantelzorgwoning kopen voor mijn opa. Mijn ouders zaten inmiddels niet meer in het rijk der levenden, en ik was het enige kleinkind die mijn opa nog had. Een mantelzorgwoning kopen was de enige mogelijkheid, hij had een gruwelijke hekel aan het idee van verhuizen naar een zorginstelling waar de verzorging onpersoonlijk was en de omstandigheden bar naarmate er steeds meer op de zorg werd bezuinigd. Hij had volkomen gelijk natuurlijk, bovendien vond ik het juist fijn om voor mijn opa te kunnen zorgen buiten werk om. Hij had zijn hele leven lang eerst mijn moeder opgevoed, en vervolgens mij, dus een mantelzorgwoning voor hem kopen was wel het minste wat ik kon doen. Dus ging ik zo op zoek naar een bedrijf die me kon helpen met een mantelzorgwoning kopen (klik hier voor mantelzorgwoning kopen).

Chaletbouw Wernsen om een mantelzorgwoning bij de kopen

Bij Chaletbouw Wernsen kon ik al snel terecht om een mantelzorgwoning voor mijn opa te kopen. Dit bedrijf ontwierp en bouwde zorgchalets op maat, dus kon ik een mantelzorgwoning kopen die aan alle wensen van mijzelf en mijn opa voldeden. We gingen al snel samen met het bedrijf aan de slag zodat ik een mantelzorgwoning voor mijn opa kon kopen waar hij gelukkig zou zijn en ik goed voor hem zou kunnen zorgen. Het bedrijf was goed in professioneel advies te geven die zoveel mogelijk rekening hield met de wensen van mijn opa en mijzelf, hier was ik erg tevreden over. De bouw van de mantelzorgwoning ging van start.

Mantelzorgwoning kopen?

Nu is de mantelzorgwoning van mijn opa eindelijk af, ingetrokken in te worden. Helaas overleed mijn opa ten tijde van de bouw. Ik heb echter wel de mantelzorgwoning afgemaakt en gekocht, als een aandenken aan hem. Het zou een mogelijkheid zijn om te wachten tot ik zelf oud genoeg ben en mantelzorg nodig heb, maar dit zou waarschijnlijk nog tientallen jaren duren. Dus staat de mantelzorgwoning van mijn opa te koop. Heb je familie of vrienden die op zoek zijn naar een mantelzorgwoning voor hun naasten, neem dan contact met me op.