Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Een opslagruimte in IJsselstein met veel voordelen

Wij waren op zoek naar een opslagruimte in de buurt van IJsselstein. Na gezocht te hebben op verschillende websites en verschillende opslagruimtes te hebben bezocht, zijn wij tot de conclusie gekomen dat de opslagruimte van de Opslagman ons het meeste aansprak. Dit kwam door de goede service die wij al vanaf het eerste moment ervoeren bij de Opslagman en de goede beveiliging van de opslagruimtes. Daarnaast waren de opslagruimtes ook nog eens erg goedkoop en zaten er geen addertjes onder het gras. De Opslagman maakt namelijk geen gebruik van tussentijdse verhogingen en dat gaf ons een vertrouwd gevoel. Hierdoor waren wij er zeker van dat wij niet bang hoefden te zijn dat wij een hoge prijs moesten betalen, maar gewoon konden rekenen op de lage, afgesproken prijs. Klik hier voor opslagruimte in IJsselstein.

 

Veel voordelen voor het huren van een opslagruimte in IJsselstein

 

Een opslagruimte in IJsselstein huren bij de Opslagman is erg voordelig. Naast de lage prijs zijn er nog wat voordelen waardoor wij uiteindelijk voor deze opslagruimte hebben gekozen. Zo konden wij via de website precies zien wat de laagste prijs per filiaal was. Ook betaalden wij bij aanvang van de huur eenmalig vijftig euro. Dit was de borg en deze kregen wij netjes na afloop van onze huurperiode weer terug. Zoals wij al zeiden, blijft de huurprijs gelijk. Wij hoorden van kennissen van ons dat dit bij andere aanbieders zeker niet het geval was. Daarom zien wij dit ook als erg groot voordeel van de Opslagman. De opzegtermijn van de Opslagman was een maand, mocht de opslagruimte ons toen toch niet zijn bevallen, dan konden wij deze direct opzeggen. Ook zouden wij dan de borg terugkrijgen.

 

Kosteloos wijzigen

 

In het begin twijfelden wij nog erg over wat voor ruimte wij qua grootte moesten nemen. Wij wisten niet precies wat voor ruimte wij nodig hadden en hebben dit daarom maar een beetje op gevoel gedaan. De Opslagman vertelde ons dat het mogelijk was om de ruimte kosteloos te wijzigen naar een grotere- of juist kleinere ruimte, wij vonden dit een erg prettig idee.

 

Zie direct de laagste prijzen

 

Bent u ook benieuwd geworden hoeveel u gaat betalen als u een opslagruimte bij de Opslagman huurt? Neem dan een kijkje op de website en u ziet het meteen!