Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Bestel uw skischoenen nu bij skischoenopmaat.nl

Bij Skischoenopmaat.nl zijn wij van mening dat skiën pijn- en frustratieloos moet verlopen. Skiën moet juist prettig en vermaak zijn in plaats van dat je wederom tijdens of na het sporten pijn hebt aan voeten, knieën of benen. Bij ons kunt u rekenen op vakkennis als het gaat om voet- of beenblessures tijdens of na het skiën. Bent u een echte wintersporter? Lees deze blog dan gauw verder. 

Werkwijze skischoenopmaat.nl

Bij skischoenopmaat.nl kunt u, zoals de url al weggeeft, skischoenen op maat laten maken. Vaak lijkt het gemakkelijker om de eerste de beste skischoenen online of in de winkel te kopen maar achteraf komt men er toch vaak achter dat het passen van deze schoenen niet zo simpel is als dat het lijkt. Er komt veel bij kijken omdat men al snel een voet- of beenblessure oploopt als de maat niet klopt door bijvoorbeeld te veel wrijving of te weinig flexibiliteit van de schoen. Om tot uw perfecte schoen op maat te komen, hanteren wij een zes stappenplan die wij stap voor stap doorlopen. We beginnen altijd met een intake waarbij wij ook direct een analyse doen van uw voet. Wij willen graag wat persoonlijke informatie over u weten, bijvoorbeeld op welk niveau u aan de sport doet. Verder kijken we naar de stand van uw voet en doen wij ook direct een analyse van uw onderbeen en/of knieën. Bij de tweede stap wordt er een 3D scan gemaakt van uw voet om de volume op te meten en ook een 2D scan voor de druk onder uw voet. Daarna gaan we kijken waar u eventueel problemen ondervindt en gaan wij ons richten op oplossingen om het probleem te verhelpen. Ook maken we hierna ski zolen speciaal op maat gemaakt zodat u genoeg ondersteuning krijgt. De vijfde stap is het passen zodat u eventueel nog aanpassingen kan aangeven en daarna bent u klaar om weer te gaan sporten en te genieten van uw op maat gemaakt skischoenen. 

Van den Berg

Skischoenopmaat.nl in samenwerking met van den Berg helpen u graag om eens en voor altijd van uw voetklachten of blessures af te komen. Plan nu snel een afspraak in om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.