Twenteplus
Image default
Bedrijven

Keerwanden op maat gemaakt voor uw project

Keerwanden zijn een veelzijdig betonproduct. De stevige betonnen constructies kunnen voor tal van doeleinden gebruikt worden. Door het grote draagvermogen kunnen keerwanden veel gewicht dragen. Daardoor zijn ze bijvoorbeeld ook geschikt voor verkeersbelasting. Verder worden ze in veel andere projecten in de infra gebruikt. Bijvoorbeeld om hoogteverschillen op te heffen. Dit kan in tuinen zijn, bij woningen, maar ook bij een groot bouwproject. Daarnaast kunnen ze gebruikt worden rondom water, bij vijvers, waterbekkens of als oeverversterking. Voor deze verschillende toepassingen heeft u natuurlijk wel keerwanden op maat nodig. Hoewel keerwanden veelal vooraf worden gefabriceerd, zijn ze ook geheel op maat verkrijgbaar. Voor elk project is er dus een keerwand op maat.

Een keerwand met een kleur of een patroon

De standaardwanden zijn in een reguliere betonkleur. Maar soms is het voor een project juist mooi als er een patroon of andere kleur op de wand staat. Daarnaast zijn er structuurwanden op de markt, waarmee u uw project helemaal een bijzondere afwerking geeft. Bent u op zoek naar een keerwand van hoge kwaliteit, neem dan eens een kijkje op de website van MBS Beton uit Soest. Dit bedrijf is de specialist in betonproducten, dus ook voor keerwanden bent u hier aan het juiste adres. Uw producten kunnen altijd op maat worden gemaakt en er zijn diverse kleuren en structuren beschikbaar. Als u benieuwd bent of ook uw ontwerp gerealiseerd kan worden, kunt u altijd contact opnemen voor meer informatie.

Ontdek het ruime assortiment van MBS Beton

Naast keerwanden voor infra, zijn er nog tal van andere betonproducten verkrijgbaar bij MBS Beton. Natuurlijk zijn keerwanden ook heel geschikt voor de agro-industrie, bijvoorbeeld om een silo te maken. Ook is er voor de silo een speciaal afdeksysteem beschikbaar, het Silage Safe afdeksysteem. Hiermee bespaart u tijd en het komt de kwaliteit ten goede. Bekijk de website voor het volledige aanbod.

https://www.mbsbeton.nl/

Gerelateerde artikelen

Geniet van prachtige muziek door hier jouw platen te kopen

Bestel de lekkerste hapjes voor elk gelegenheid!

5 tips voor een gezonder 2022