Twenteplus
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bijzondere vergaderlocaties in Brabant vindt u hier!

Bij De Buitenhorst in Brabant vindt u bijzondere vergaderlocaties. Bent u het zat om altijd maar in een standaard en inspiratieloze vergaderruimte uw vergaderingen of cursussen te houden? Bent u wel eens toe aan een verandering en wilt u uw bijeenkomsten een boost geven? Kijk dan snel naar de bijzondere vergaderlocaties dat De Buitenhorst te bieden heeft. Dit bedrijf is een veehouderij omgebouwd tot een luxe groepsverblijf in Brabant met tal aan mogelijkheden voor groepen, families en zakelijke gasten. Door een van de bijzondere vergaderlocaties bij dit bedrijf te reserveren bent u ervan verzekerd dat uw vergadering of cursus naar een hoger level getild zal worden. De natuurlijke omgeving van Natuurgebied de Maashorst zorgt voor een unieke en rustgevende sfeer waar veel nieuwe inspiratie wordt opgedaan. 

Wat houdt het in?

Het unieke aspect van deze bijzondere vergaderlocaties in dit groepsverblijf in Brabant is moeilijk te beschrijven. U moet het meemaken om te snappen hoeveel rust en inspiratie uitgaat van vergaderen in de natuur. Alle stress, gehaastheid en druk zullen van u afvallen in deze groene omgeving. Bij alle accommodaties is gratis Wifi aanwezig en kunt u gebruik maken van tal aan andere opties. Lunch of diner kan voor u geregeld worden. Met uw collega’s of zakelijke partners overnachten valt ook onder de mogelijkheden. In dat geval kunt u de tijd vinden om naast vergaderen een verfrissende wandeling in de omgeving te maken of om te relaxen in de wellness. Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Andere mogelijkheden bij dit groepsverblijf in Brabant

Niet alleen zakelijke gasten maar ook groepen en families zijn meer dan welkom bij De Buitenhorst. Als groepsverblijf in Brabant is deze locatie uitermate geschikt voor een lang weekend, midweek of weekje ertussenuit. De omgeving biedt tal aan activiteiten waar u aan kan deelnemen. Of u nou graag sportief bent of liever wilt relaxen, het kan allemaal. Het is het ideale groepsverblijf in Brabant voor families om bij elkaar te komen en nieuwe herinneringen met elkaar te maken. ‘s Avonds kan iedereen in de jacuzzi of sauna relaxen en onder het genot van een drankje een heerlijke dag afsluiten.