Twenteplus
Image default
Electronica en Computers

Meer vermogen door chiptuning van uw auto

Klinkt meer vermogen voor uw auto u ook zo goed in de oren? Wilt u laten zien wat uw motor in huis heeft? Wilt u graag hogere snelheden behalen door uw motor optimaal te benutten? Zo ja, dan is chiptuning de oplossing voor uw voertuig! Uw auto wordt sneller en zijn topsnelheid hoger, maar ook realiseert u een goede brandstofbesparing en beduidend soepelere besturing. Aan beide kanten ervaart u dus een win-winsituatie! Wij brengen de droom van iedere bestuurder – meer rijgemak met een beter vermogen – binnen handbereik.

Motor-kenvelden veranderen voor verbeterde performance

U vraag zich misschien af wat chiptuning precies is. Uitstekende vraag! Het proces van chiptuning omvat het verhogen van vooraf afgestelde kenvelden van het motormanagement, binnen veilige marges. Deze marges zijn vastgesteld aan de hand van wet- en regelgeving. Fabrikanten stellen deze kenvelden echter zo ruim in dat u onnodig vermogen verliest waar u graag toegang toe zou willen. Iedere auto is in staat om de eigen topsnelheid te halen, maar de marges verhinderen dit echter vaak. Chiptuning stelt u in staat om een hogere topsnelheid voor uw motor te halen zonder dat de belasting toeneemt. De kenvelden die wij kunnen verbeteren om de prestaties van uw auto te verhogen zijn onder andere:

  • De voorontstekingstemperatuur
  • De turbodruk
  • Het lucht-/brandstofmengsel

Wij raden u aan om te vertrouwen op een specialist bij chiptuning waarbij de werktemperatuur van de motor wordt verhoogd. Neemt u hiervoor Chip Performance in de arm. Door uw automotor optimaal voor u af te stellen kunt u de volledige reikwijdte én topsnelheid van uw auto aanwenden.

Snelheid behalen? Vertrouw op de chiptune-specialist

Chip Performance installeert de software voor chiptuning die het motormanagement van uw auto openstelt. Zo stellen wij het optimaal voor u af. Ook uw auto kan sneller worden zonder een hoger brandstofgebruik of een motorvervanging. De expertise van een gespecialiseerde onderneming zoals Chip Performance kunt u uitstekend op vertrouwen.

https://www.chipperformance.nl/