Twenteplus
Image default
Electronica en Computers

De voordelen van een Navision ERP systeem

Het Navision ERP systeem helpt bedrijven op de meest uiteenlopende manieren. Dit modulaire systeem zorgt namelijk voor een totaaloplossing die naadloos bij ieder bedrijf aansluit. Niet voor niets zijn er wereldwijd meer dan 100.000 ondernemingen te vinden die voor dit systeem hebben gekozen. In Nederland behoort HB Software tot de erkende Navision partners.

Een overzichtelijke tool voor projectbeheer, boekhouding en meer

Het Navision ERP systeem werkt met modules die eenvoudig af te stemmen zijn op de bestaande bedrijfsprocessen. Hierdoor biedt het systeem, dat officieel Microsoft Dynamics NAV/365 heet, belangrijke voordelen. Zo zorgt het bijvoorbeeld voor optimaal projectbeheer. Je kunt namelijk eenvoudig de meest uiteenlopende ramingen creëren, de capaciteiten beheren en diverse projecten volgen. Ook maakt het Navision ERP systeem het eenvoudiger om de boekhouding te beheren. Je kunt hiermee namelijk vanuit een plek al jouw bankzaken, activa en liquide middelen eenvoudig beheren.

Kies voor een veelzijdig systeem dat zich aan jouw bedrijfsprocessen aanpast

Er zijn nog meer mogelijkheden die het Navision ERP software jou biedt. Zo biedt het een complete sales beheer oplossing die net zo veelzijdig is als de sales afdeling van jouw bedrijf. Met alle gemak kun je onder meer serviceovereenkomsten, verkoopmogelijkheden en contactpersonen beheren. Ook biedt het systeem een internationale ondersteuning, waardoor er zowel meerdere talen worden ondersteund als meerdere soorten valuta. Verder wordt alles in jouw bedrijf helder in kaart gebracht door gebruik te maken van Business Intelligence. Doordat je gebruik kunt maken van een heldere rapportage ben je beter in staat om goed onderbouwde keuzes te maken voor jouw onderneming.

Flexibele implementatie in de cloud of on-premise

De implementatie van het Navision ERP systeem is zeer flexibel. Naar keuze kun je in de cloud of on-premises implementeren, zodat het gekozen model altijd aansluit bij jouw onderneming. Daarnaast zorgt het systeem voor volledig productbeheer, waardoor je jouw producten eenvoudig kunt volgen en beheren. Dit geldt ook voor jouw leveranciers, voorraden en openstaande bestellingen.

https://hbsmarttrade.com/