Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Wat goed dat scooter lease bestaat!

Zo is je zoon of dochter net geboren en zo denk je na over scooter lease. De tijd vliegt. Dat ervaar je natuurlijk eens te meer wanneer je zelf kinderen hebt. En kinderen worden groot. Snel. Té snel zelfs. Zo zitten ze nog in de luiers en ineens denk je na over het doen van een grote uitgave voor de aanschaf van een eigen scooter. Maar heb je al eens over het leasen van een scooter nagedacht?

Wat is dat, scooter lease?

Een scooter leasen is een alternatief op een scooter kopen. De aanschaf van een scooter kan soms behoorlijk in de papieren lopen. Misschien heb je er geen trek in om je zuurverdiende spaarcentjes daarvoor aan te breken. Misschien heb je niet (meer) zo’n groot bedrag tot je beschikking omdat je net een andere dure aanschaf hebt moeten doen. Misschien heb je wel helemaal niet de kans om te sparen. Bij Polderscooter begrijpen ze dat het kopen van een scooter een flinke rib uit je lijf betekent.  Daarom kun je gebruik maken van Scooter lease. Daarmee koop je toch een nieuwe scooter, maar je hoeft niet direct het volledige bedrag dat een nieuwe scooter kost, te betalen. Je betaalt elke maand een klein bedrag dat gedurende de looptijd van het lease contract niet meer wijzigt. Je kunt kiezen uit elke scooter die op de website is geplaatst of één van de 80 scooters die in de showroom staan. Ja, ook de retro scooters en vele Vespa’s. Niemand kan in je beurs kijken, dus je bepaalt helemaal zelf de looptijd van 12, 24, 36, 48 of zelfs 60 maanden. Daarmee bepaal je zelf het maandbedrag dat je kunt missen. Heb je zelf toch al wat gespaard? Ook dan kun je voor het resterende bedrag gebruik maken van Scooter lease. Extra aflossen mag je kosteloos tussendoor en zo vaak en zo veel als je zelf wilt. Je betaalt alleen rente over het bedrag dat je nog moet aflossen. Al met al een prima oplossing om na het behalen van je scooterrijbewijs, direct te kunnen beschikken over zo’n gaaf vervoersmiddel.

Scooter lease via Polderscooter?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie via telefoonnummer: 0321-333049 of bezoek de website: www.polderscooter.nl of kom gerust langs in de showroom in Dronten.