Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Extreme bedragen

Bepaalde kasten waar je geld in kunt zetten geven extreme prijzen met de jackpot. Het is wat anders dan een loterij waar je een lot koopt in de hoop te winnen. Bij allebei heb je uiteraard geluk nodig. Wil je een keer bij een kast een spelletje doen in de hoop een extreem bedrag te kunnen winnen? Lees dit artikel even door over de kasten met de grootste bedragen.

Dead or Alive klinkt al erg goed. Hij staat dan ook bovenaan de lijst. Het basis spel van deze kast is vrij saai. Je moet vrij veel spelen om uiteindelijk het leuke gedeelte te kunnen zien. Uitbetalingen kunnen uiteindelijk bijna 10.000 keer je inzet bedragen. Dat zijn leuke winsten als je wint natuurlijk.

Een andere leuke kast is de 300 Shields. Het thema is een soort veldslag met 300 soldaten die je moet gebruiken om een groot leger te verslaan. Je kunt veel spins verdienen om mee te spelen. Je kunt bijna 300x je inzet krijgen als je het goed doet. Als je liever met dieren speelt is de Raging Rhino echt een kast voor jou. Er gebeurt werkelijk van alles tijdens het spelen en de winsten zijn gigantisch! Je kunt je ook in het tijdperk van de indianen wenden. Dit spel heet Montezuma Williams en is een spel wat lang duurt met veel bonus rondes. En dat is iets wat we graag zien: bonusrondes waar je niet hoeft te betalen maar wel geld kunt winnen. Je kunt bij Great Blue spelen met dieren zoals de orca. Je kunt zo’n 33 bonus spins krijgen als je een beetje geluk hebt in het spel. In spellen als Bankgiroloterij heb je misschien meer geluk. Als je een lieve en grappige kast wilt spelen moet je voor de Jack and the Beanstalk kast gaan. Je herkent het sprookje vast wel. In dit spel probeer je naar boven te klimmen waar de reus zit. Ondertussen kun je veel verdienen en bonus spins winnen.

https://www.vergelijkloterij.nl/