Twenteplus
Image default
Business / Business Services

VvE beheer VT2000 in Den Haag

 

VvE beheer in Den Haag – In Den Haag hebben steeds meer Verenigingen van Eigenaren de keuze gemaakt om het beheer uit te besteden aan een professionele VvE beheerder. Dit bespaart veel tijd voor de eigenaren en bovendien hebben de eigenaren meer tijd over om zich bezig te houden met andere zaken.

Diensten

De diensten die worden aangeboden aan de Verenigingen van Eigenaren in Den Haag zijn onder andere de volgende: het secretarieel administratief beheer, het financieel administratief beheer, de informatievoorziening en communicatie en het technisch VvE beheer. Dit is een uitgebreid pakket aan diensten die worden aangeboden. De Vereniging van Eigenaren kan er ook voor kiezen om een deel van het beheer uit te besteden.

VT2000 is niet alleen actief in Den Haag. Zo hebben wij een dochternonderneming opgericht: De Amsterdamse VvE Beheerder. Zij zijn onder andere actief in Purmerend. Bekijk de mogelijkheden. 

Service

VT2000 biedt een uitstekende service aan de klanten. VT2000 is op ieder moment van de dag bereikbaar, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. VT2000 is daarnaast betrouwbaar, gemaakte afspraken worden altijd nagekomen en met het programma Twinq is er een hoge mate van transparantie. Met dit programma hebben eigenaren op ieder moment inzicht in de administratie van de Vereniging van Eigenaren.

Contact met VT2000

Indien u voor VT2000 kiest, profiteert u van de GRATIS overstapservice en bovendien staan alle te ondernemen stappen beschreven in het stappenplan. Het stappenplan en de gratis overstapservice staan nader toegelicht op de website. Heeft u nog vragen over het VvE beheer in Den Haag en VT2000 en/of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, ons team staat voor u klaar, tel: 0174-286262 of per mail info@vt2000.nl.