Twenteplus
Image default
Business / Business Services

verschillende containers voor uw project

Via Bouwbak.nl heeft u de keuze uit verschillende containers, zodat er altijd voor ieder project een geschikt formaat te huren is. Welke bouwcontainer heeft u nodig voor uw project? U heeft de keuze uit verschillende varianten, zoals een container van 15M³, 10M³, 3M³ en 6M³. Uw afval blijf altijd op dezelfde plek en wordt na uw project netjes mee terug genomen. Klinkt goed, nietwaar?

Een bouwcontainer inclusief milieutoeslag en btw

Wist u dat de prijzen voor bouwcontainer inclusief milieutoeslag en btw zijn? Nadat uw project over is en u de bouwcontainer in gaat leveren, wordt het afval in de container naar de verwerkingslocatie gebracht. Deze is te vinden in Amsterdam en het afval dat gerecycled kan worden, wordt ook gerecycled. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken of dit gedeelte van uw project.

U wordt volledig ontzorgd tijdens de huur van uw container

Heeft u een geschikte bouwcontainer gevonden een bestelling geplaatst? U bent er te allen tijde van verzekerd dat u volledig ontzorgd gaat worden. De container wordt bij u op locatie geplaatst door Bouwbak. Bij de prijs is een huurperiode van vier weken inbegrepen. Ook is er geen borg vereist en na afloop van de huur wordt de container met het afval gratis afgevoerd.