Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Veilige opslagplaats huren

Wilt u graag voor uw inboedel een veilige opslagplaats huren? In dat geval kunt u bij ons terecht. Een opslagplaats huren is één van de diensten die we u kunnen aanbieden. Zo is het mogelijk om ook onze verhuisservices te nemen. Daarbij vervoeren we uw bezittingen met de grootste zorg en de beste inpakmaterialen naar de gewenste locatie.

Het huren van een opslagplaats is handig wanneer men een overschot aan spullen heeft tijdens een verhuizing. Daarbij kan het dan even op een alternatieve plek gestald worden voordat men het nieuwe huis kan betrekken of voor men weet aan wie het wordt gegeven. Verder is het ook reuze handig tijdens een verbouwing waarbij meubels het beste ergens anders kunnen staan. Een opslagplaats huren is in sommige gevallen daarom een uitstekende beslissing.

Opties voor een opslagplaats

Men kan uit vele opties kiezen wanneer men een opslagplaats huurt. Zo is het mogelijk om te kiezen voor een opslagbox voor de deur. In dat geval zal een chauffeur van ons een veilige opslagruimte bij u persoonlijk afleveren. Daardoor kunt u gemakkelijk al uw inboedel inladen en hoeft u niet ver te lopen om weer bij uw eigendommen te komen. Anderzijds kan men een beveiligde opslagplaats huren die bij ons staat. Als u dat kiest halen we de opslagcontainer weer op en brengen we het naar een opslagruimte waar het goed beschermd is. Daar kunt u het zolang kwijt als u wil. Deze plaatsen hebben ook nog eens verwarming. Huur daarom een opslagplaats bij ons bedrijf.

Meer mogelijkheden voor uw inboedel

Er zijn tevens nog vele andere mogelijkheden wat betreft een veilige opslagplaats huren. Zo kunt u bij ons een kleine opslagbox lenen, maar ook een groter formaat container. De afmetingen verschillen onderling nogal dus op onze website kunt u zien wat we allemaal hebben. U hebt dus ruime keuze wanneer u een opslagplaats wilt huren.

https://www.oomenopslag.nl/