Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Veelzijdige raamdecoratie uit Veenendaal

Raamdecoratie uit Veenendaal van Ambifloor die zich onderscheidt van traditionele raamdecoraties zijn toch wel de plisségordijnen. Ze hebben zich gevestigd als modern alternatief voor rolgordijnen en gordijnen. Geen wonder, want er zijn tal van voordelen ten opzichte van traditionele raamdecoraties. Ze overtuigen door veelzijdigheid, eenvoudige bediening, maar ook als energiebespaarders.

Elastisch, aanpasbaar en ongecompliceerd

Zelfs bij ongebruikelijke raamvormen biedt het plissé gordijn als raamdecoratie uit Veenendaal optimale privacy en zonwering. De dunne en flexibele stof kan gemakkelijk worden aangepast aan de raamvorm en is bijzonder geschikt voor schuine daken, driehoeken, hellingen, ronde en zeshoekige ramen. De eenvoudige en ongecompliceerde bediening maakt individuele aanpassing en design mogelijk. Met een railsysteem kunnen bijvoorbeeld alleen delen van het raam worden afgedekt en kan de breedte van de ingeperste vouwen eenvoudig worden aangepast of volledig in elkaar worden geschoven. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Als twee verschillende stoffen worden gebruikt, kunnen interessante kleurcombinaties worden gemaakt of kan een dag-nacht variant worden gebruikt, die afhankelijk van het tijdstip van de dag transparant of verduisterend lijkt.

Bespaart verwarmingskosten en zorgt voor een optimaal ruimteklimaat

Een ander voordeel van plisségordijnen is dat ze kunnen worden aangepast aan de omstandigheden van het seizoen. In gesloten toestand zorgen ze voor een koel binnenklimaat in de zomer en voorkomen ze dat de ruimte overdag opwarmt door de zonnestralen. Honingraat Plisse Gordijnen daarentegen hebben luchtkamers tussen de plooien en houden zo de warmte langer in de kamer, wat vooral in de winter loont. Dubbel Gelaagd produceren ze hetzelfde effect in oude gebouwen. Er is een grote verscheidenheid aan textielpatronen, weven, kleuren en stoffen verkrijgbaar. In een transparante versie zijn ze bijzonder geschikt voor een kantoor aan huis, omdat ze voldoende bescherming tegen verblinding bieden en tegelijkertijd een uitzicht naar buiten bieden. Doorschijnend creëren ze een aangename en sfeervolle sfeer in de serre en in grote ruimtes zoals de eetkamer of woonkamer. Ze verduisteren en zorgen voor de nodige rust en ontspanning in de slaapkamer.

Vraagt het de specialist

Heeft u specifieke vragen, benieuwd naar hun service, heeft u een idee maar weet u nog niet precies welke raamdecoratie uw voorkeur heeft? Neem gerust contact op met de specialisten van Ambifloor in Veenendaal.