Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Vacatures in de techniek, bouw en automotive

Heb jij ervaring in de techniek, bouw of automotive en ben je op zoek naar een baan? Haldu Groep heeft volop vacatures voor je beschikbaar. Of je nu als schilder aan de slag wilt gaan in Noord-Holland of als lasser in Zeeland, er zijn genoeg vacatures die aansluiten op jouw wensen. Haldu kan je een vast aantal uren per week bieden en je krijgt iedere week salaris. Klinkt dit je goed in de oren? Lees snel verder.

Werken voor Haldu Groep

Haldu is hét detacheringsbureau voor vakmensen binnen bovengenoemde branches. Dankzij het grote netwerk van A-merk bedrijven waar ze over beschikken, kunnen ze jou een ruim aanbod vacatures bieden in diverse provincies. Je vindt dus gegarandeerd een geschikte functie tussen onze vacatures. Ga je de samenwerking met Haldu aan, dan ben je verzekerd van het volgende:

  • Persoonlijke begeleiding: Van kennismaking tot je eerste werkdag en de eindevaluatie op het project.
  • Een stipte betaling: Elke week krijg je precies op tijd je geld.
  • Opleiding tot vakman: Haldu leidt je op tot erkend vakman.
  • De beste opdrachtgevers: Namens Haldu werk je voor A-merk bedrijven. Goed voor je cv!

Dat jij met plezier naar je werk gaat en het naar je zin hebt is belangrijk. Er zijn dan ook regelmatig gesprekken om te horen hoe je de samenwerking vindt gaan. Indien er verbeterpunten zijn dan wordt hier onmiddellijk mee aan de slag gegaan.

Ontwikkel je ambities

Haldu stimuleert en ontwikkelt je ambities als vakman graag. Alle fijne kneepjes van het betreffende vak worden je aangeleerd voordat je echt van start gaat bij je nieuwe werkgever. Je wordt voorzien van het juiste gereedschap en ontvangt iedere week een overzichtelijke planning zodat je precies weet wat je te wachten staat. Dit zorgt ervoor dat je met plezier naar je werk gaat. Spreekt één van de vacatures op de website je aan? Wacht niet langer en neem direct contact met Haldu Groep op.

https://www.haldugroep.nl/