Twenteplus
Image default
Business / Business Services

Reclame en bedrijfskleding Veenendaal en omgeving

Indien u op zoek bent naar kwalitatieve bedrijfskleding laten bedrukken in Veenendaal en omgeving, ga dan eens kijken bij DeKo Sign. DeKo Sign is een print- en design bedrijf in Veenendaal waar u terecht kunt voor onder andere werkkleding, print- en drukwerk producten en reclame.

Gerenommeerde merken bedrijfskleding Veenendaal

DeKo Sign is een expert op het gebied van bedrijfskleding in Veenendaal dat enkel werkt met gerenommeerde merken. Hierdoor zal uw bedrijfskleding er niet alleen mooi en professioneel uitzien maar ook nog eens van goede kwaliteit zijn. Niet alleen levert DeKo Design standaard werkkleding ook kunt u ervoor kiezen om uw werkkleding professioneel door DeKo Sign te laten bedrukken met uw logo en/of bedrijfsnaam. Een kleine investering met groot resultaat. Niet alleen ziet het er professioneel uit, uw werknemers maken met het mooi bedrukte logo ook nog eens reclame voor uw bedrijf. U kunt kiezen uit jassen, truien, broeken, polo’s, sjaals en petten. Ook is het mogelijk om complete bedrijfskleding op maat te laten maken bij DeKo Sign zodat u zich kunt onderscheiden van andere bedrijven.

Het laten bedrukken van bedrijfskleding Veenendaal

DeKo Sign staat bekend om het grootste assortiment aan bedrijfskleding in Veenendaal en omgeving. Ook voor het bedrukken van de bedrijfskleding zijn er vele mogelijkheden en technieken. Zo kunt u ervoor kiezen om uw bedrijfskleding te laten bedrukken door middel van zeefdrukken maar ook borduren, transfer printen en sublimatie behoren tot de mogelijkheden. Bij transfer printen wordt er een motief of afbeelding afgedrukt op transfer papier dat vervolgens door strijken op de stof wordt overgebracht. Hierdoor is het zeer gemakkelijk om uw eigen design te ontwerpen en op uw kleding te laten drukken. Bij de sublimatie techniek wordt inkt op een hoge temperatuur vergast en zo in het textiel ‘gebrand’. Dit is een zeer goede en slijtvaste techniek die perfect is voor bijvoorbeeld bedrijfskleding op de werkvloer waarbij de kleding door zware werkzaamheden veel te lijden heeft. Borduren is een techniek die goed geschikt is voor textiel met een wat grovere structuur. Tevens wordt deze techniek vaak toegepast bij kledingstukken die regelmatig en heet gewassen worden. Het borduursel zal hierdoor namelijk niet slijten of vervagen. Ook geeft borduren een chique uitstraling. Welke techniek u ook kiest, DeKo Sign is de expert van Veenendaal en omgeving.